Kadının boğazını kesip intihar etti

İstanbul'da Emrah Bolat, sevgilisi olduğu iddia edilen Nazlı Duman'ın boğazını kesti. Daha sonra Bolat, kendini asarak intihar etti.

Gündem 5 Ağustos 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

İstanbul Pendik’te yaşayan 30 yaşındaki Nazlı Duman, özel bir hastanede santral görevlisi olarak çalışıyordu. Emrah Bolat ile sevgili olduğu iddia edilen kadın Yayalar Mahallesi’ndeki evindeyken Bolat ile kavga etti. Emrah Bolat kadının boğazını kesti ve bunun ardından Emrah Bolat da kendini astı.

Cinayeti fark eden ise kızından haber alamayınca endişelenip evine giden annesi oldu. İçeri giren anne kızının boğazının kesildiğini gördü ve durumu hemen ihbar etti. Olay yerine gelen ekipler, Nazlı Duman’ın çok sayıda bıçak darbesi aldığı, öldürücü darbenin ise boğazının kesilerek yapıldığını tespit etti. Bütün bu olaylar yaşanırken Nazlı Duman’ın 9 yaşındaki çocuğunun evde olduğu öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenazeler otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polisin olayla ilgili incelemesi devam edildi.

Antalya’da yaşayan Mustafa Düloğlu sanayi sitesinde torbacılık yapıyordu. İddiaya göre 48 yaşındaki Düloğlu, kısa bir süre önce ayrıldığı direksiyon öğretmeni kadının bulunduğu sokağa gitti. Burada bir süre bekleyen adam, bir anda yanındaki tabancayla kendini göğsünden vurdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 2 çocuk babası Mustafa Düloğlu’nun öldüğünü tespit etti.

79 yaşındaki adam 65 yaşındaki adamı öldürüp parçaladı, 'Aramızda cinsel birliktelik vardı' dedi79 yaşındaki adam 65 yaşındaki adamı öldürüp parçaladı, ‘Aramızda cinsel birliktelik vardı’ dedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.