Kayıp ekonomist Berzeg’in yaşadığı köyde şüpheli kemikler bulundu

Yaklaşık bir yıl önce köpeğiyle Balıkesir'de yürüyüşe çıkan ve o günden beri izine rastlanılamayan ekonomist Korhan Berzeg’in yaşadığı köyün yakınında insan kemiği olduğu düşünülen iskelet parçaları, eşya ve kredi kartlarına rastlandı.

Gündem 24 Nisan 2024

Balıkesir Gönen’de yaşadığı köyde köpeğiyle birlikte çıktığı yürüyüşten bu yana tam 312 gündür haber alınamayan tanınmış ekonomist Korhan Berzeg’in dosyası flaş bir gelişmeyle yeniden hareketlendi.

Dün Berzeg’in evine beş kilometre mesafede ormanlık alanda insana ait olduğu iddia edilen kemik parçaları ve eşyalar bulundu.

DNA testi yapılacak

Olay yerine gelen jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamladı. Olay yerinden alınan parçalar Adli Tıp Kurumu morguna gönderilerek parçaların Korhan Berzeg’e ait olup olmadığı tespit edilecek.

Savcılığın ve jandarmanın olay yerindeki incelemesi ve DNA testinin ardından olayın sırrı aydınlanacak. İskeletin yanında elbise parçaları ve kredi kartları da bulundu.

Berzeg’in köpeği Tina sahibiyle çıktığı yürüyüşten 74 gün sonra evine dönmüş, ancak köpeğin patisindeki toprak analizinden herhangi bir ipucu tespit edilememişti.

Korhan Berzeg kaybolalı 300 günü geçti; ailesi de ümidi kestiKorhan Berzeg kaybolalı 300 günü geçti; ailesi de ümidi kesti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.