Kazakistanlı kadın Moskova’dan İstanbul’u aradı: Onu öldürdüm

İstanbul'da İrfan Kapsızlar evinde yaşayan Kazakistan uyruklu Nurali Tamazov tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetten sonra Moskova'ya kaçan kadın ortak tanıdıklarını arayıp suçunu itiraf etti.

Gündem 22 Nisan 2024
İrfan Kapsızlar, Küçükçekmece'deki evinde öldürüldü.

İstanbul Küçükçekmece’de üç çocuk babası İrfan Kapsızlar deri ve kürk ticareti yapıyordu. Kazakistan uyruklu Nurali Tamazov kalacak yeri olmadığı için İrfan Kapsızların evine taşındı. Yalnız yaşayan İrfan Kapsızların evinde yaklaşık 10 gün kalan kadın 16 Nisan Çarşamba günü geç saatlerde eve geldi. Ve İrfan Kapsızlar’ı yatak odasında defalarca bıçakladı.

56 yaşındaki adam kanlar içinde yerde kalırken kadın sabah erken saatlerde valizini alıp havalimanına gitti. Moskova’ya kaçan kadın ortak tanıdıkları bir otel çalışanını telefonla arayarak cinayet işlediğini söyledi. Otel çalışanı da bunu hem polise, hem de İrfan Kapsızlar’ın yakınlarına bildirdi.

Olay yerine gelen ve eve çilingir yardımıyla giren polisler İrfan Kapsızlar’ın cesediyle karşılaştı. Bu sırada yakınları da olay yerine geldi, dehşete kapıldılar. Yapılan otopsinin ardından Kapsızlar’ın cenazesi Memleketi Tekirdağ’da defnedildi. İrfan Kapsızlar’ın aile dostu Erdinç Gündoğdu cesedi gördüğünü, göğsünde ve kollarında bıçak izleri olduğunu, yüzünün de tanınmayacak hale getirildiğini söyledi.

İrfan Kapsızlar’ın yeğeni Erkan Avcı ise “İçeri girdiğimde merhumun giriş kapısının arkasında yatar halde olduğunu gördüm ama bana sadece yüzünü gösterdiler, bedenini göremedim. Vahşi şekilde katledildiğini gördüm, böyle bir ölümü hiç kimsenin hak etttiğine inanmıyorum. Olayın yatak odasında olduğunu tahmin ediyorum, kanın en büyük bölümü yatağın üstündeydi. Duvarlarda kan izleri gördüm. Olayın neden yapıldığına akıl sır erdiremiyoruz” dedi.

Kapsızlar’ın abisi Süleyman Kapsızlar “Evinde ölü bulundu. Saat gece 21.30’da bize haber geldi, ölmüş diye. Gittik, gördük. Çok kötüydü. Bunu yapan insan olamaz, gerçekten anlatılacak gibi değil. Kazakistanlı olduğunu öğrendik. Bir an önce yakalanmasını istiyoruz” diye konuştu.

Alacak kavgasında sopa ile dövülerek öldürüldüAlacak kavgasında sopa ile dövülerek öldürüldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.