Kendisi de içerideydi: Ev sahibiyle tartıştı, doğalgaz vanasını açıp evi patlattı!

Kiracı-ev sahibi kavgası boyut atladı: Bursa’da ‘Torunum gelecek çık’ diyen ev sahibine doğalgaz borusunu açıp çakmağı çakarak yanıt veren kiracı kendisi de içindeyken evi patlattı.

Gündem 22 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Bursa’nın Nilüfer ilçesi Kayapa Mahallesi 199. Sokak’taki bir evde kiracı- ev sahibi tartışması görülmemiş bir şekilde bitti.

İddiaya göre ev sahibi Hüseyin B. ile tartışan kiracı Atakan Aksu üç katlı binanın giriş katındaki dairenin doğal gaz vanasını açtı. Evde gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Kapı ve pencerelerin parçalandığı, eşyaların sokağa fırladığı olaydan sonra adrese çok sayıda, sağlık, itfaiye ve polis ekibi gönderildi. Yaralanan kiracı Aksu ilk müdahalenin ardından Şehir Hastanesi’nde tedaviye alındı. Yaralı kiracının vücudunda ikinci derece yanıklar olduğu ve hayati tehlikenin sürdüğü belirtildi.

Ev sahibi: Kiracımız şizofren

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ev sahibi Hüseyin Balı kiracısının vanayı sonuna kadar açtığını ve vananın saatinden yüksek ses gelmesi üzerine müdahale etmek istediğini belirterek “Kiracı doğal gazı açmış, bir anda vananın saatinden ses gelmeye başladı. Vanayı kapatmak istedim ama kolunu sökmüş. İçeride gaz birikmiş, kendimi dışarı attım ve patlama oldu. Kiracımız şizofren hastası. Yakın zamanda torunum geleceği için evden çıkacaktı. Bir sorunumuz yoktu. Patlama olduğu anda kaçmaya başladı. Dört milyona yakın zararımız var” dedi.

Yargıtay'dan sınırlama: Ev sahibi-kiracı arasında bir kriz daha doğduYargıtay’dan sınırlama: Ev sahibi-kiracı arasında bir kriz daha doğdu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.