‘Yoksulluktan yoruldum’ diye video bıraktı: Üç çocuğunu ve eşini öldürüp intihar etti

Kilis'te Suriyeli baba, anne ve üç çocuklarının evde ölü bulunması ile ilgili soruşturmada Yusuf Kuvara'nın eşi Merve ile çocukları Emine, Abdo ve Ali Kuvara'yı boğarak öldürdükten sonra kendisini astığı kesinleşti.

Gündem 7 Mayıs 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Kilis'teki ailenin fotoğrafı da ortaya çıktı.

Kilis’teki önceki gece geç saatlerde Nedimökmen Mahallesi’nde meydana gelen toplu öldürme ve intihar olayının trajik ayrıntıları ortaya çıktı. Suriyeli baba bütün ailesini katledip intihar ederken arkada bir de video notu bıraktı. Videoda “kimseyle, hele karımla hiçbir sorunum yok, sadece yoksulluktan yoruldum” diyordu ölen ve bütün ailesini öldüren Suriyeli göçmen.

İnşaatlarda işçi olarak çalıştığı öğrenilen Suriyeli Yusuf Kuvara ile eşi ve üç çocuğundan haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Adrese giden polis ve sağlık ekipleri kapıyı açan olmayınca ağır koku yayılan eve girdi. Ekipler Yusuf Kuvara ile eşi Merve ve çocukları sekiz yaşındaki Emine, altı yaşındaki Abdo, beş yaşındaki Ali Kuvara’yı ölü buldu. Sağlık ekipleri Yusuf Kuvara’nın iple, eşi ve çocuklarının ise boğularak öldüğünü belirlendi. Evde yapılan incelemelerin ardından cesetler hastane morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Eşini ve beş yaşındaki oğlunu öldürüp intihar ettiEşini ve beş yaşındaki oğlunu öldürüp intihar etti

Soruşturmada Yusuf Kuvara’nın eşi ve çocuklarını boğarak öldürdükten sonra intihar ettiği ortaya çıktı. Yusuf Kuvara’nın olaydan bir gün önce sosyal medyadan yayınladığı videoda “Karım beni severdi ve saygı duyardı, ben de onu seviyordum, bana ihanet falan yapmadı, sadece yoksulluktan yoruldum, diğer akrabalarım gibi dilencilik yapmak istemiyorum” dediği görüldü.

Ailenin cenazeleri Kilis Asri Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi

Ailenin cenazeleri Mezarlık Camisi’nde Kilis Müftüsü Alettin Bozkurt tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Kilis Asri Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi.

Kilis’te vahşet: Suriyeli beş kişilik aile evlerinde ölü bulunduKilis’te vahşet: Suriyeli beş kişilik aile evlerinde ölü bulundu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.