Felçli eşi için betonu bahçeye çevirmişti, komşusu dağıttı: Karakolluk oldular

Felçli eşinin açık havada vakit geçirebilmesi için evininin önünü çiçeklerle donatan Memduh Çetin komşusuyla mahkemelik oldu. Bahçesindeki çiçekleri tahrip edilen Çetin, daha önce de uyardığı komşusu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gündem 9 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Memduh Çetin felçli eşi ile birlikte Eskişehir’de yaşıyor. Eşinin açık havada vakit geçirebilmesi için evinin önünde bodur ağaç ve çiçeklerle donatan Çetin’in donattığı alan tahrip edildi. Bunun üzerine Çetin savcılığa giderek şikayetçi oldu ve suç duyurusunda bulundu.

82 yaşındaki Memduh Çetin, 17 yıldır felçli eşi Mücella Çetin’e bakıyor. İki yıl önce eşi  için evinin önündeki kaldırımı çiçek ve ağaçlarla donatan Çetin’in evde olmadığı sırada bu alan tahrip edildi. Çetin, şüphelilerden “mala zarar verme” ve “hakaret” suçlamasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Gürültü yapıyorlar diye komşu aileden beş kişiyi öldürdü: Üst katta sürekli misket oynanıyorduGürültü yapıyorlar diye komşu aileden beş kişiyi öldürdü: Üst katta sürekli misket oynanıyordu

Memduh Çetin, verdiği ifadede evinin önündeki alanda oturduğu sırada bir komşusunun geldiğini, bu kişiyi bahçedeki çiçeklere zarar vermemesi konusunda uyardığını söyledi. Tartışmaya başlayan ikilinin tartışması büyüyünce Çetin polise şikayetçi oldu.

Çetin, “Komşu olduğumuz için daha önce bir şey demedim ancak bu defa bütün evrak ve görüntülerle savcılığa şikayet ettim” diye konuştu.

Elektrik odası kurşunlayandan komşu dövenlere: Olaylı sitede sular durulmuyorElektrik odası kurşunlayandan komşu dövenlere: Olaylı sitede sular durulmuyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.