Cumhurbaşkanı Danışmanı, pahalı saat ve ayakkabıyla poz paylaştı, çok tepki görünce paylaşımı sildi

Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Karakurt çok pahalı saati ve ayakkabısıyla poz vermesinin ardından tepkiler üzerine paylaştığı fotoğrafları kaldırdı. Karakurt o saati ve ayakkabıyı hangi geliriyle satın aldığına dair herhangi bir açıklama yapmadı.

Gündem 16 Temmuz 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Lüks ve gösteriş nedeniyle AK Parti’de yaşanan tartışmalara bir yenisi eklendi. İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı Monaco Yat Kulübünde yediği ıstakozu sosyal medyadan paylaşmasının ardından 15 Temmuz törenlerinden sorumlu olan Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Karakurt’un saati ve ayakkabısı gündem oldu.

Karakurt’un lüks ayakkabısı ve saati 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Günü kutlama hazırlıkları sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde görüntülendi.

Karakurt 15 Temmuz töreni hazırlıklarını denetlediği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Görüntülerde Orhan Karakurt’un 1 milyon 282 bin liralık Franck Muller marka saat taktığı ve 34 bin TL’lik Prada marka deri spor ayakkabı giydiği görüldü. Fotoğrafların sosyal medyada paylaşılmasının ardından Karakurt’un lüks tercihlerine tepki gösterildi.

Karakurt gelen tepkiler üzerine fotoğrafları sosyal medya hesabından kaldırdı.

Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Karakurt’un paylaşıp sildiği fotoğraflar

Ak Parti’de lüks ve gösteriş tartışmaları

Ak Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco Yat Kulübünde yediği ıstakozu sosyal medyadan paylaşması tepkilere neden olmuştu.

Bursalı için AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci “İstifa edin, burası babanızın çiftliği mi, burada size yer yok, defolup gidin kardeşim” demişti.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun ise 562 bin liralık Rolex saat taktığı ortaya çıkmıştı.

Yenişehirlioğlu’nun ayrıca Audemars Piguet Royal Oak” marka bir saati daha olduğu gündeme gelmişti.

AK Parti'de ıstakoz kavgası: Partimizden defolup gidin kardeşimAK Parti’de ıstakoz kavgası: Partimizden defolup gidin kardeşim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.