Miras cinayeti mi: Annesiyle kardeşini öldürdü

Ümraniye’de miras meselesinden çıktığı düşünülen bir olayda biri tartıştığı annesini ve kardeşini öldürdü. Polisin cinayeti işleyen şahsı yakalamaya çalışıyor.

Gündem 23 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

İstanbul Ümraniye’de Atatürk Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi’nde binanın ikinci katına posta bırakmak üzere gelen postacı kapının açılmaması ve evden gelen kokulardan şüphelenerek muhtara haber verdi. Evde yaşayan yaşlı kadın ve oğlunun yaşadığı daireden yanıt alamayan mahalle muhtarı da durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri polis nezaretinde kapıyı kırarak içeri girdi. Ekipler evde Hatice Turan ve oğlu Kamil Turan’ı yerde hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekipleri anne ve oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Henüz kimliği belirlenemeyen diğer kardeşin miras meselesi yüzünden kavga ettiği annesi ve kardeşini öldürdüğü ileri sürüldü.

Olayla ilgili konuşan mahalle sakini Alaattin Çam “günler önce olmuş, biz daha yeni duyuyoruz. Haberimiz olmamıştı. Postacı adrese geliyor, evde kapıyı kimse açmayınca koku üzerine muhtara haber veriyor, durum öyle ortaya çıkıyor. Polis ekipleri geldi inceleme yaptı. Koku zaten hala devam ediyor. Biz vurulduğu yönünde duyum aldık. Oğlu ve annesi maalesef hayatını kaybetti. Komşularımız da iyi insanlardı. Bir zararını görmedik. Allah rahmet eylesin” diye konuştu.

Cinayette sır perdesi aralandı: Eşcinsel olduğu ortaya çıkmasın diye eşi uçurumdan atmışCinayette sır perdesi aralandı: Eşcinsel olduğu ortaya çıkmasın diye eşi uçurumdan atmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.