Mustafa Sandal’ın eşinin turistik cayrokopter gezisi kazayla bitti

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sandal, cayrokopterle Gökova Körfezi üzerinde turistik gezi yaparken hava aracının motoru arızalandı. Pilot bir tarlaya kontrollü iniş yapmak istedi ancak iniş sert oldu. Zeytin ağaçlarına çarparak duran araçtaki ikili hastanelik oldu.

Gündem 17 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Muğla’da turistik gezi için havalanan cayrokopter(üstü ve yanları kısmen açık pervaneli hava taşıtı), motor arızası nedeniyle tarlaya zorunlu iniş yaptı. Sert iniş yapan ve ağaçlara da çarpan cayrokopterdeki pilot Sinan Yılmaz (47) ile yolcusu yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazada yaralanan yolcunun, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sandal (34) olduğu öğrenildi. Melis Sandal (34) ile Sinan Yılmaz (47) hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sandal Muğla Akyaka’da turistik gezi için cayrokoptere bindi. Gökova Körfezi üzerinde tur atan hava aracının motoru aniden arızalandı. Pilot Sinan Yılmaz, bölgedeki bir tarlaya kontrollü iniş yapmak istedi. Ancak iniş beklenenden sert oldu ve cayrokopter zeytin ağaçlarına çarparak durabildi.

Suriye'de helikopter kazası: ABD'li 22 asker yaralandıSuriye’de helikopter kazası: ABD’li 22 asker yaralandı

Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ihbarda bulundu. Bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri hareket etti.

Jandarma ve ile vatandaşlar tarafından cayrokopterden çıkarılan Sinan Yılmaz ve şarkıcı Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sandal, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim- Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Şarkıcı Mustafa Sandal, eşinin kaza geçirmesi üzerine hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldı. Sol elinde kırık olan Melis Sandal ve kazayı sıyrıklarla atlatan pilot Sinan Yılmaz, dün tedavileri tamamlanıp taburcu edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yarışan otomobillerden biri park halindeki araca çarpıp kaçtı, anne öldü bebek yaralıYarışan otomobillerden biri park halindeki araca çarpıp kaçtı, anne öldü bebek yaralı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.