Oğlunun 15 yaşındaki arkadaşını bir güneş gözlüğü yüzünden öldürdü

Konya'da 15 yaşındaki oğlunun güneş gözlüğü yüzünden kavga ettiği arkadaşının yanına giden baba Sebahattin İnce burada çocukla kavga etti. 48 yaşındaki adam 15 yaşındaki çocuğu bıçaklayarak öldürdü.

Gündem 21 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Cinayetin işlendiği Meram ilçesindeki mahalle.

Konya’nın Meram ilçesinde salı günü saat 16.00 sıralarında 15 yaşındaki Süleyman Armıtdalı ile aynı yaştaki arkadaşı B.Ç. arasında kavga çıktı. Kavga sonrası üvey babası Sebahattin İnce’nin yanına giden B.Ç. olanları ona anlattı. Sebahattin İnce de kavganın olduğu yere gitti ve Süleyman Armıtdalı’yı karnından bıçakladı. Yaralanan çocuk çevredekilerin haber vermesiyle gelen ambulansla Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Sebahattin İnce Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Kavgaya dair bir görüntü.

Süleyman Armıtdalı tedavi gördüğü hastanede önceki gün öğle saatlerinde yaşamını yitirdi. Armıtdalı’nın cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Saraçoğlu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Olay bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Sebahattin İnce’nin Süleyman Armıtdalı ile karşılaştığı, kısa süre konuştuktan sonra kameranın açısından çıktığında belindeki bıçağı çıkarıp Armıtdalı’nı yaraladığı, sonra olay yerinden kaçtığı, Armıtdalı’nın yaralı halde Sebahattin İnce’nin peşinden koşmaya çalıştığı görüldü.

Olayın ardından gözaltına alınan Sebahattin İnce’nin üvey oğlu B.Ç. de ifade verdi. B.Ç. “Olaydan bir süre önce Süleyman güneş gözlüğümü aldığı için kavga ettik. Birbirimize yumruk attık. Olayı babama anlattım, o da çok sinirlendi” dedi. Sebahattin İnce mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MHP'den ilk Sinan Ateş açıklaması: Menfur cinayet, partimizle alakası yokMHP’den ilk Sinan Ateş açıklaması: Menfur cinayet, partimizle alakası yok

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.