Otomobil hayvan pazarına daldı: İkisi ağır sekiz yaralı var, yedi kurbanlık öldü

Mersin’de kontrolünü kaybeden bir otomobilin kurbanlık hayvan pazarına dalması sonucu ikisi ağır sekiz kişi yaralandı, yedi küçükbaş hayvan ise öldü.

Gündem 17 Haziran 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Mersin'de otomobil kurban pazarına daldı

Mersin’de bir otomobil kurban pazarına daldı. S.K’nın kullandığı 33 AIR 310 plakalı otomobil dün gece 23.00 sıralarında Yenişehir ilçesi Nevit Kodallı Caddesi’nde seyir halindeyken kontrolden çıkarak yol kenarındaki kurbanlık hayvan pazarına girdi.

Çevredekilerin haber vermesiyle sağlık, itfaiye ve polis ekipleri geldi. Kazada biri ağır olmak üzere sekiz kişi yaralandı. Kaza sonrasındaki incelemede yedi küçükbaş hayvanın da öldüğü belirlendi.

Yaralılar sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılırken otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

Tatil yolu bilançosu ağırlaşıyor: 16 ölü, 2 bin 716 yaralıTatil yolu bilançosu ağırlaşıyor: 16 ölü, 2 bin 716 yaralı

Ölen kurbanlık hayvanların sahibi Mikail Turan kurbanlık satmak üzere Batman’dan geldiğini söyledi.

Gece bir arabanın hızla geldiğini, yatan insanların üzerinden geçerek hayvanların bulunduğu alana girdiğini belirten Turan bulundukları alanda ışıklandırma olmadığını, zaman zaman bazı araçların da hızlı geçtiğini anlattı.

Turan bazı hayvanlarının da kayıp olduğunu kaydetti.

Pazarda kasap olarak çalışan görgü tanığı Ali Rıza Toğa da gece yatarken süratle gelen bir aracın yatan tüccarların üstünden geçtiğini söyledi. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu belirten Toğa 12 yaşlarında bir çocuğun durumunun da kritik olduğunu ifade etti.

Bayram göçü sürüyor: Otoyollar kilit, iskele ve havalimanlarında uzun kuyruklarBayram göçü sürüyor: Otoyollar kilit, iskele ve havalimanlarında uzun kuyruklar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.