Baskın yapılan evde anahtarlık görünümlü suikast tabancası çıktı

Adana’da polis silahlı saldırı hazırlığı yaptığı düşünülen Ümit Yaşar K. ile oğlu Cemal K.’nin evine operasyon düzenledi. Yatak bazalarında örtü altına gizlenmiş anahtar görünümlü suikast tabancası ele geçirildi.

Gündem 9 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Adana Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri Narlıca Mahallesi’nde müstakil bir evde çok sayıda ruhsatsız silah olduğu bilgisine ulaştı. Ekipler silahlı saldırı hazırlığı yaptığı düşünülen Ümit Yaşar K. ile oğlu Cemal K.’nin yaşadığı eve operasyon düzenledi. Evdeki aramada yatak bazalarında örtü altına gizlenmiş anahtarlık görünümlü suikast tabancası, biri otomatik üç ruhsatsız tabanca, 79 mermi, çelik yelek, 3,7 gram taş kokain ile sekiz kurusıkı namlusu ele geçirildi. Ümit Yaşar K. ile oğlu Cemal K. gözaltına alındı.

Şüphelilerden Cemal K.’nin hırsızlık, çocuk kaçırıp alıkoyma suçlarından üç kaydı olduğu belirtildi. Şüpheli baba ile oğul sorgularında silahların kendilerine ait olmadığını, kimin koyduğunu bilmediklerini öne sürdü. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Cemal K. tutuklandı, Ümit Yaşar K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Silahlı saldırılar devam ediyor: Adana'daki kafede oturan genç sırtından vurulduSilahlı saldırılar devam ediyor: Adana’daki kafede oturan genç sırtından vuruldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.