Savcı mütalaasını açıkladı: Ender Saraç’ın beraatını istedi

Beslenme ve diyet uzmanı Dr. Ender Saraç'ın 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada savcı Saraç'ın beraatını talep etti.

Gündem 13 Haziran 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı

Beslenme ve diyet uzmanı Dr. Ender Saraç’ın 13 yaşındaki oğlu M.S.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 22.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına İstanbul 34. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. Duruşmaya Ender Saraç ve avukatıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının avukatı hazır bulundu.

Esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı Ender Saraç’ın üzerine atılı ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçunu işlediğine dair her türlü şüpheden uzak, somut ve inandırıcı delil elde edilemediği gerekçesiyle beraatına karar verilmesini talep etti.

Sanık ile avukatları esasa ilişkin mütalaaya karşı savunmalarını hazırlamak için süre istedi. Mahkeme sanık ile avukatlarına savunmalarını hazırlamaları için süre vererek duruşmayı 3 Temmuz’a erteledi.

Oğluna cinsel istismarla suçlanan Ender Saraç hakim karşısındaOğluna cinsel istismarla suçlanan Ender Saraç hakim karşısında

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.