Seçil Erzan vurgunu: Denizbank Fatih Terim’in aile dostu Nur Erkasap’ı ihbar etti

Seçil Erzan olayında yeni gelişme: Denizbank, Fatih Terim'in aile dostu Nur Erkasap'ın da bu olayda dolandırıcılık yaptığını öne sürerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na ihbar etti. Banka başka isimlerin de suça iştirak halinde olduğunu öne sürdü.

Gündem 7 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Seçilbank vurgunu davasında yeni bir gelişme oldu. Dava dosyasına giren bilirkişi raporları ve tanık beyanlarının ardından Denizbank avukatları Fatih Terim’in aile dostu Nur Erkasap’ın da suça iştirak ettiği iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına  başvurdu.

Denizbank avukatları ihbar dilekçesinde “Nur Erkasap hakkında, dolandırıcılık suçundan açılacak soruşturmanın İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesince yargılaması devam eden 2023/341 esas sayılı dosya ile birleştirilmek üzere kamu davası açılmasını talep ederiz” dedi.

Denizbank avukatları Mert Zeydanlı’nın Seçil Erzan’ın hayali fonuna verdiği para için aldığı senette borçlu olarak Nur Erkasap’ın gösterilmesini, mağdurlardan Ömer Kahraman’ın  bu hayali fona para yatırmak için Nur Erkasap’ın hesabına EFT yapmasını ve Seçil Erzan ile Nur Erkasap arasındaki WhatsApp yazışmalarını kanıt olarak  sundu.

Nur Erkasap’ın dava dosyasında adının yer almaması soru işaretleri yaratmış, sanık Nazlı Can’ın avukatı duruşma sırasında Nur Erkasap’ın dosyada neden sanık olarak yer almadığını sormuş, müvekkili Nazlı Can’ın Nur Erkasap’la aynı konumda olduğunu ileri sürmüştü.

Fatih Terim'in en yakınında, 'Terim Fonu' dolandırıcılığının da göbeğinde: Nur ErkasapFatih Terim’in en yakınında, ‘Terim Fonu’ dolandırıcılığının da göbeğinde: Nur Erkasap

Mert Zeydanlı ve Musa Mert Çetin de ihbar edildi

Denizbank, Nur Erkasap dışında Mert Zeydanlı ve Musa Mert Çetin hakkında da ihbarda bulundu. Mert Zeydanlı’nın dosyada mağdur olan İnci ve Bülent Çeviker’i kandırmak için telefonda görüşme yapması, Seçil Erzan ile yaptığı WhatsApp yazışmalarında ortak hareket ettiğini gösteren mesajlar kanıt olarak sunuldu.

Galatasaray’ın tercümanı Musa Mert Çetin hakkında sunulan kanıt ise Seçil Erzan ile yazışmalarıydı. Bu yazışmalarda Musa Mert Çetin futbolcu Muslera’yı hayali fona para yatırması için ikna ettiğini söylüyordu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.