Sokak ortasında vahşet: Önce tabancayla vurdu, sonra arabayla ezdi

Kayseri’de bir güvenlik görevlisi sokak ortasında tartıştığı eniştesini önce tabancayla başından üç kez vurdu, sonra arabasına binerek kanlar içinde yere yığılan adamın üstünden geçti.

Gündem 4 Mart 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Güvenlik görevlisi Yener Koçer dün saat 17.00 sıralarında Kayseri’de Melikgazi ilçesi Mimsin Şirintepe Mahallesi’nde bir marketin önünde görenlerin hayatı boyunca unutamayacağı bir vahşetin faili oldu.

İddiaya göre Yener Koçer ile eniştesi Sertan Temel arasında henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Koçer yanındaki tabancayla eniştesine ateş etti. Başına üç kurşun isabet ettiği belirtilen Sertaç Temel yere yığıldı. Ardından otomobiline binen Koçer çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında yerde yatan eniştesinin üzerinden geçti.

Ezdikten sonra arabayla kaçtı

Bu yaşananlar vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedilirken Koçer otomobille bölgeden uzaklaştı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Temel’in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis de otomobille olay yerinden kaçan cinayet şüphelisi Koçer’i kısa sürede yakalayarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu nasıl vahşet! Hamile kadın kucağındaki iki bebeğiyle öldürülüp kanala atıldı!Bu nasıl vahşet! Hamile kadın kucağındaki iki bebeğiyle öldürülüp kanala atıldı!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.