Tapu cinayeti: Hem sevgilisine, hem de onun ailesine kurşun yağdırdı

Diyarbakır'da bir erkek hem sevgilisine, hem de onun ailesine tapu yüzünden kurşun yağdırdı. Baba öldü, anne-kız yaralandı, saldırgan kaçtı.

Gündem 13 Mayıs 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Mezopotamya Mahallesi Musa Anter Caddesi üzerinde bulunan bir sitedeki apartmanda cinayet işlendi.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Mezopotamya Mahallesi Musa Anter Caddesi üstündeki bir sitede 30 yaşındaki S.A. 29 yaşındaki E.B. ile yaşıyordu. Dün akşam saatlerinde çiftin evine kadının 50 yaşındaki babası Yılmaz Bekçi ile 45 yaşındaki annesi S. Bekçi geldi. S.A. ile sevgilisinin ailesi arasında tapu nedeniyle kavga çıktı.

Kavga sırasında S.A. hem E.B.’ye, hem de ailesine kurşun yağdırdı. Saldırgan olay yerinden kaçarken kurşunlanan ailenin imdadına çevredekiler yetişti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Yılmaz Bekçi’nin hayatını kaybettiği belirledi. Yaralanan anne-kız ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yılmaz Bekçi’nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Polis kaçan S.A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.

Polisin dikkati, unutulmuş bir kadın cinayetini ortaya çıkardı; 12 kişi tutuklu ama bir cenazesi bile yok!Polisin dikkati, unutulmuş bir kadın cinayetini ortaya çıkardı; 12 kişi tutuklu ama bir cenazesi bile yok!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.