Trafik canavarı bayramlık alışverişine çıkan anneyi hayattan kopardı

Bursa'da yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 39 yaşındaki Tuba Çival'in aynı kazada yaralanan kızları yedi yaşındaki M.Ç. ile 14 yaşındaki R.Ç.'ye bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi.

Gündem 3 Nisan 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Kazanın ardından sürücü gözaltına alındı

Bursa’daki dün saat 11.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Aktarhüssam Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde bir kaza meydana geldi. Olayı görenlerin makas atarak hızla ilerlediğini söylediği Recep Ö.’nün kullandığı 16 AVZ 313 plakalı otomobil yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen Tuba Çival ile kızları M.Ç. ve R.Ç.’ye çarptı.

Kazada anne ile kızları yaralanırken sinir krizi geçiren sürücü Recep Ö. bayıldı. Çevredekiler Recep Ö’ye yardım ederken bir yandan da 112’ye durumu haber verdi.

Yaralılar ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan Recep Ö. kendisine “Aşırı hızlı gidiyordu, suçlu bu adam” diyenlere ağlayarak “Sayaç mı var sende, söylesene bana. Kim ister insanların ölmesini” dedi. Çival hastanede hayatını kaybetti, kızları tedavi altında alındı.

Yurdun dört bir yanında trafik kazaları: Yedi kişi hayatını kaybettiYurdun dört bir yanında trafik kazaları: Yedi kişi hayatını kaybetti

R.Ç.’nin durumunun iyi olduğu belirtilirken M.Ç.’nin yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken Tuba Çival’in kızlarına bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi. Recep Ö.’nün de polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Hayatını kaybeden anne ile çocuklarının kazadan saniyeler önce bir mağazada kıyafet baktığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Anne ve çocuklarının kazadan saniyeler önce kaydedilen görüntüleri

Görüntülerde sohbet eden anne ile kızlarının mağazanın önünde askıda duran kıyafetleri incelediği ve ardından el ele tutuşup yaya geçidine yürüdükleri görülüyor.

Aci ailesine bir veliden mesaj geldi: Okula Porsche ile geliyordu, art arda 5 trafik cezası yediAci ailesine bir veliden mesaj geldi: Okula Porsche ile geliyordu, art arda 5 trafik cezası yedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.