Yanlış kuyruğa giren yolcu havalimanını karıştırdı: Bakanın akrabasıyım sülaleni bitireceğim

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda aldığı uçak biletiyle yanlış uçağın kuyruğuna giren yolcu ve güvenlikçi arasında sözlü tartışma yaşandı. Havalimanını birbirine katan yolcu “Bakanın akrabasıyım, sülaleni bitireceğim” dedi.

Gündem 5 Ocak 2024
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yanlış kuyruğa giren yolcu uyarılınca ortalığı birbirine kattı.

Denizli’ye gitmek üzere bir firmadan uçak bileti alan bir yolcu yanlışlıkla farklı bir firmanın peronunda kuyruğa girince olaylar zinciri başladı. Yolcu güvenlik görevlisi H.Ö. tarafından yanlış perona girdiği konusunda uyarıldı. Ancak uyarılara tepki gösteren yolcu güvenlik görevlilerine hakaret ederek mukavemet gösterdi. Olay daha da karmaşık bir hal alırken öfkeli yolcu “Sen benim kim olduğumu biliyor musun. Ben bakanın akrabasıyım. Senin sülaleni bitireceğim. Hepinizi işten attıracağım” tehditleri savurarak güvenlik görevlisinin üstüne yürüdü.

Olaya müdahale eden diğer görevliler tarafları sakinleştirmeye çalışsa da durum kontrol altına alınamadı. Güvenlik görevlisi H.Ö’nün yaka kartını koparan ve yere atan yolcu havalimanında ortalığı birbirine kattı.

Olayın ardından havalimanı yetkilileri taraflar arasındaki anlaşmazlığın detaylı şekilde inceleneceğini ve gerekli önlemlerin alınacağını açıkladı. Yolcular arasında yaşanan bu olay havalimanında güvenlik protokolü ve yolcu yönlendirmelerinin gözden geçirilmesine neden oldu.

15 yaşındaki çocuk kavga ettiği taksicinin boğazını kesti15 yaşındaki çocuk kavga ettiği taksicinin boğazını kesti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.