Yine arazi kavgası, yine ölü

Aksaray'da arazi anlaşmazlığı yüzünden akrabalar arasında kavga çıktı. Kavga sırasında 40 yaşındaki İbrahim Koyuncu öldü.

Gündem 7 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
İbrahim Koyuncu.

Aksaray’da dün gece saatlerinde 40 yaşındaki Yakup K. aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet olan 47 yaşındaki Osman K.’nın Eskil ilçesindeki evine gitti. Kavga ettiler ve her iki tarafın da akrabası olan 42 yaşındaki Barış K., 50 yaşındaki Yusuf K., 22 yaşındaki Salih Özgür K., 24 yaşındaki Mustafa T., 26 yaşındaki Ramazan K. ve İbrahim Koyuncu da kavgaya dahil oldu.

Kavgada tekme ve yumruk darbeleriyle yaralanan İbrahim Koyuncu fenalaşıp yere yığıldı. Haber verilmesiyle adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan 40 yaşındaki İbrahim Koyuncu ambulansla kaldırıldığı Eskil Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Jandarma ekipleri kavgaya karışan yedi kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Arazi davası iki ilin sınırını değiştirdi: Ahlat, dolayısıyla Bitlis 1,270 dönüm büyüdüArazi davası iki ilin sınırını değiştirdi: Ahlat, dolayısıyla Bitlis 1,270 dönüm büyüdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.