Yüzlerinde maske, ellerinde silah: İstanbul’un ortasında kurşun yağdırdılar

İstanbul'da üç kişi maskeli şekilde bir kafeyi bastı, içeride oturan husumetlisi olan kişiye kurşun yağdırdı. Saldırganlar kaçarken yaralanan kişiye ilk müdahale kafedeki diğer vatandaşlar tarafından yapıldı.

Gündem 6 Eylül 2024
Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul Küçükçekmece’de dün gece saatlerinde bir kişi İnönü Mahallesi’ndeki bir kafede oturuyordu. Onun husumetlileri vardı ve konumunu öğrendiler. Üç kişi yüzlerine maske takarak söz konusu kafeye geldi. Biri kapıda gözcülük yaptı, diğer ikisi de içeri girdi.

Yanlarında silah olan saldırganlar herkesin gözü önünde husumetlisi olan kişiye kurşun yağdırdı ve kaçtı. Yaralanan kişiye ilk müdahale kafedekiler tarafından yapılırken haber verilmesiyle kafeye gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı. Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde üç şüpheliden ikisinin kafeye girerek husumetlilerine art arda ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtığı görüldü. Şüphelilerin kafeye girdiği sırada bir anne ve iki çocuğunun kafeden çıktıkları anlar da görüntülerde yer alıyor. Şüphelilerin husumetlilerine ateş ettiği sırada kafede oturan müşterilerin panik halinde kaçtıkları anlar da güvenlik kamerası görüntülerine yansıyor.

Konya'da polise araç içinden silahlı saldırıKonya’da polise araç içinden silahlı saldırı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.