Adele nihayet Avrupa’ya dönüyor: Sekiz yıl sonra ilk konser

Adele yeniden Avrupa'da. Kasım 2022'den itibaren bir yıl boyunca Las Vegas'ta her birinden 500 bin sterlin kazandığı konserler veren müzisyen sekiz yıllık aranın ardından Avrupa'da konser verecek. Münih'teki konser serisi ağustos ayında.

Kültür Sanat 2 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Adele, bir yıl boyunca Las Vegas'ta her hafta konser verdi.

Kasım 2022’den itibaren her hafta Las Vegas’ta konser veren Adele Avrupa’ya dönüyor. Tam sekiz yıldır Avrupa’da konser vermeyen İngiliz müzisyen sosyal medya hesabından müjdeyi verdi. 2, 3, 9 ve 10 Ağustos tarihlerinde Münih’te dört kez sahneye çıkacak olan müzisyenin konser biletleri 5 Şubat’ta satışta. Duyurudan sonra müzisyenin dinleyicileri büyük sevinç yaşadı.

Adele için özel platform

Adele 2016’dan bu yana Avrupa’da ilk kez vereceği dört konser için tek kullanımlık bir pop-up sahne inşa edilecek. 2022’de Londra’daki Hyde Park’ta konser veren ve sonrasında bir daha bu denli büyük organizasyonlara imza atmayacağını duyuran müzisyen belli ki bu kararından vazgeçmiş. Sosyal medyadan duyurduğu konserleri hakkında açıklama yapan İngiliz müzisyen duyduğu heyecanı şu sözlerle ifade etti: “2016’dan beri Avrupa’da konser vermemiştim! Yazımı geçirmek ve hayatımın ve kariyerimin bu güzel evresini evime yakın konserlerle sonlandırmak için daha harika bir yol düşünemezdim.”

Münih Olimpiyat Stadı’na inşa edilecek platformun taslaklarına göre müzikseverleri istiridye kabuğu şeklindeki bir sahne bekliyor. Bu tasarım İngiliz müzisyenin Las Vegas’ta kullandığı tiyatro sahnesi düzeninden daha büyük ölçekte. Weekneds with Adele programı kapsamında bir yıl boyunca konserler veren müzisyen bu performanslarının her birinden 500 bin sterlin kazanmıştı. The Sunday Times’ın araştırmasına göre İngiltere’nin en zengin müzisyenleri listesinde de yer alan 35 yaşındaki şarkıcı 100 milyonun üstünde albüm sattı.

Dua Lipa adım adım zirveye: Tek rakibi AdeleDua Lipa adım adım zirveye: Tek rakibi Adele

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.