Ajda Pekkan’dan protokole fırça: Öyleyse konsere gelmeyin

Ajda Pekkan Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda binlerce müzikseverle buluştu. Konser esnasında protokoldeki izileyicilerin mekândan ayrıldığını gören süperstar "Kuralları bilmiyorsanız konsere gelmeyin" sözleriyle tepki gösterdi.

Kültür Sanat 8 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Ajda Pekkan önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nu salladı. Binlerce müzikseverin izlediği konserde süperstar klasikleşmiş şarkılarının yanı sıra son yıllarda repertuvarına eklenen parçaları da seslendirdi. Dans gösterileriyle zenginleştirilen gösterisi esnasında yaşanan bir olaysa hem Ajda Pekkan’ın, hem de müzikseverlerin tepkisini çekti.

‘Kuralları bilmiyorsanız gelmeyin’

Ajda Pekkan sahnede şarkılarını söylerken protokolde yer alan seyircilerin Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndan ayrılmak üzere yerlerinden kalkmasına tepki gösterdi. Şarkıyı yarıda kesen Ajda Pekkan “Protokol kurallarını bilmiyorsanız göstermelik gelmeyin” dedi. Pekkan’ın tepkisine konser alanını dolduran seyirciler alkışla destek verdi.

Ajda Pekkan tepki göstermesine rağmen Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndan gidenler olduğunu görünce bu kez menajerine talimat verdi. Pekkan “Otursunlar buraya, şarkım bitmeden kimse kalkamaz” diyerek yapılan bu saygısızlık karşısında tepkisini daha sert şekilde gösterdi.

Ajda Pekkan ve arkadaşlarından 40 bin kişiye unutulmaz bir hediyeAjda Pekkan ve arkadaşlarından 40 bin kişiye unutulmaz bir hediye

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.