Bergüzar Korel sette: ‘On Saniye’ filminin çekimleri başladı

Popüler televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol alan Bergüzar Korel, bu kez bağımsız film yönetmeni Ceylan Özgün Özçelik ile birlikte çalışacak. Erdi Işık imzalı 'On Saniye'de Korel'e oyuncu Bige Önal eşlik edecek. Çekimleri Balat'ta başlayan film, bir anneyle öğretmenin hikayesi anlatıyor.

Kültür Sanat 7 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
'On Saniye' Bergüzar Korel'in, kızı Leyla'yı dünyaya getirdikten sonraki ilk projesi olacak.

‘Binbir Gece’, ‘Vatanım Sensin’ ve ‘Karadayı’ gibi popüler televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol alan Bergüzar Korel rotasını bağımsız sinemaya kırıyor. ‘Kurtlar Vadisi’, ‘Aşk Geliyorum Demez’ ve ‘Bir Aşk İki Hayat’ gibi ana akım filmlerde rol alan oyuncu, Bige Önal ile birlikte ödüllü yönetmen Ceylan Özgün Özçelik’in ‘On Saniye’ adlı filminde başrolü paylaşacak.

‘Kaygı’ ve ‘Cadı Üçlemesi’ adlı iki uzun metraj filmi olan Özçelik’in yeni filmi, bir anneyle öğretmenin hikayesine odaklanacak. Filmin senaryosunda ise Erdi Işık imzası var. Işık, Show TV’de yayınlanan ‘Aile’ dizisi ve  Antalya Film Festivali’nden ödülle dönen ‘LCV(Lütfen Cevap Veriniz) filmini kaleme aldı. Sky Film imzalı film sete çıktı, çekimler Balat’ta başladı.

Müjdeler olsun: Benedict Cumberbatch, Marvel'a geri dönüyorMüjdeler olsun: Benedict Cumberbatch, Marvel’a geri dönüyor

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.