Kilo verenler, estetiğine alışanlar, reklam teklifleri, Kenan Işık’ın ‘astral seyahati’: Haftanın magazin turu

Bu hafta Bergüzar Korel ile Halil Ergün'ün verdiği kilolar, Seda Sayan'ın estetiği, Göksel'in lise fotoğrafı, Gökhan Türkmen'in ojeleri, Merve Boluğur'un erkek arkadaşının burnuna kondurduğu öpücüğü konuştuk.

6 Ocak 2024
  • 10Haber news
Seda Sayan sünnet derisi enjekte ettiriyor, rol arkadaşı Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı bol bol reklam teklifi alıyor

Arkadaşa burun öpücüğü

Merve Boluğur, Bebek’te bir kulübün kapısında erkek arkadaşını burnundan öperken görüntülendi. Sorular üzerine “Siz arkadaşınızla samimi olmuyor musunuz, aşk yok” dedi. 1990’larda ünlüler “Soran olursa sadece arkadaşız” derdi. Bu, 2000’lerde “Takılıyoruz” oldu. 2020’de ise şu moda oldu: “Adını henüz koymadık, deniyoruz.” Mesela, Serenay Sarıkaya ile müzisyen Mert Demir’in durumu…

Mide küçültme ameliyatı mı?

Bergüzar Korel 6 ayda 20 kilo verince “Mide küçültme ameliyatı oldu” dedikodusu çıkmıştı. Korel iddiayı yalanladı. Ama meme küçültme ameliyatı olduğu biliniyor. Halil Ergün de 40 kilo birden zayıflayınca aynı dedikoduya maruz kaldı. Ergün “Kıskanmayın, ameliyat olmadan zayıfladım” diyor.

Ajda sünnet derisini sordu

Seda Sayan estetiklerine bir yenisini daha ekledi. Dekolte bölgesine ve yüzüne ikinci kez sünnet derisi enjekte ettirdi. Bu, bebek plesentasının ardından ünlüler arasında son moda gençlik aşısı. Fiyatı da pahalı. Duyduğuma göre; sırada Ajda Pekkan var. Süperstar, Seda Sayan’ı telefonla arayıp bilgi almış.

O fotoğrafı kim sızdırdı?

Göksel’in lise fotoğrafı sosyal medyanın gündeminde. Popçuya “Evrime kafa attığınız doğru mu” diye sordular. Cevabı “Doğru, ama o fotoğrafı yayanı bir elime geçirsem” oldu. Bu arada öğrendik ki Göksel o dönem kendini hiç beğenmiyor, bu yüzden evden çıkmıyormuş. Odasına kapanıp şiir, şarkı sözü yazıyormuş. Müzikle böyle tanışmış. Göksel’i, konser başına 1.5 milyon lira kazanan bir popçuya dönüştüren hikaye ergenlik bunalımıyla başlamış. Bu arada fotoğrafı yayan da eski okul arkadaşıymış.

Estetik bunalımı geçti

Geçen baharda yaptırdığı estetik nedeniyle ifadesi değişen, bu sebeple bunalıma giren Dilan Çiçek Deniz aylar sonra ortaya çıktı. Yüzü gülen Deniz yakınlarına “Bir daha kolay kolay estetik işlerine girmem. Zor günler atlattım” diyor. Dolgu işlerine tövbe eden diğer bir yıldız da Nurgül Yeşilçay.

Ojeyi sildi, konsere çıktı

Uraz Kaygılaroğlu, Kenan Doğulu, Bartu Küçükçağlayan ve Can Bonomo’dan sonra Gökhan Türkmen de renkli ojeleriyle bir paylaşım yaptı. “Erkek adam oje sürer mi” şeklindeki tepkilere de cevabı şu oldu: “Ne diyeyim ki? Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben seviyorum, kendime yakıştırıyorum.” Ünlü bir popçumuz da siyah ojeyle sahneye çıkmak üzereyken, bunu son anda öğrenen menajeri kıyamet kopartmış! “Silmezsen anlaşmamız burada biter” demiş. Aceleyle aseton bulunmuş, ojeler silinmiş.

Yıldız ikiliye teklif yağdı

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ‘Aile’ dizisiyle ekranlara veda etmeye hazırlanırken Gökçe Bahadır-Selahattin Paşalı’nın yıldızı hızla yükseliyor. Çift, ünlü markalardan reklamlarında oynamaları için art arda teklifler aldı. Reklam kaşeleri, reytinge bağlı yükselmiş. 7-8 milyon liralar konuşuluyor.

Beynim yanmadı ciddiyim

Yusuf Güney, TV 8’deki ‘Aramızda Kalmasın’ programında 10 yıldır komada olan Kenan Işık için şu iddiada bulundu: “Şu an astral boyutta kaybolmuş durumda. Geri getirilebilir. Dünyada bunun örnekleri var. Uyanırsa öyle acayip şeyler anlatacak ki, beynimiz yanacak.” Güney’e “Senin beynin yanmış olabilir mi” şeklinde yorumlar yağdı. Ancak popçu “Son derece ciddiyim. Yurt dışında bunun eğitimi de veriliyor, alacağım” diyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.