Beyoncé’den Tina Turner’a: Olmasaydın olmazdık

Beyoncé, en büyük idolü Tina Turner'ı Paris konserinde duygusal bir konuşmayla andı. "O olmasaydı ben de olmazdım" diyen Beyoncé, tüm stattan Tina Turner'ın şerefine güçlü bir çığlık atmalarını istedi. Konserde Beyoncé'a, eşi Jay-Z ve kızı Blue Ivy de eşlik etti.

Kültür Sanat 28 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Beyoncé merakla beklenen turnesinin Avrupa ayağıda konserlerine devam ediyor.

Beyoncé, Avrupa turnesine tüm hızıyla devam ediyor. Çağın en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edilen Beyoncé, Renaissance turnesi kapsamında Paris’te verdiği konserde en büyük idolü Tina Turner’ı anmayı ihmal etmedi. Buna, tüm stadyumu da dahil etti. Konserde oldukça duygusal bir konuşma gerçekleştiren Beyoncé’nin sözleri büyük alkış aldı.

Beyoncé: O olmasa ben de bu sahnede olmazdım

Paris’teki ünlü Stade de France’ta konser veren Beyoncé, “Bir saniye durup Tina Turner’ı onurlandırmak istiyorum. Eğer benim hayranımsanız, Tina Turner’ın da hayranısınız demektir. Tina Turner olmasaydı bu sahnede olamazdım, o yüzden sevginizi hissedebilmesi için çığlık atmanızı istiyorum. Onun mükemmelliğine tanıklık edebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum” dedi.

Eşi ve kızı da sahnedeydi

Beyoncé, Tina Turner’ın sanatçılığından ve özgünlüğünden büyük ölçüde ilham aldı. Beyoncé’nin 2005 yılında Kennedy Center Ödülleri’nde Turner’ı anarken söylediği gibi, “Arada sırada ilham denince aklıma hayatımdaki iki Tina geliyor; annem Tina ve tabii ki muhteşem Tina Turner.”

Beyoncé ve Jay-Z’nin ilk çocukları Blue Ivy de dansçı ekibiyle uyumlu metalik bir tulum giyerek Paris’te sahnede annesinin yanında durdu. 11 yaşındaki Blue Ivy, Beyoncé’nin ‘My Power’ performansı sırasında kendi birkaç hareketini sergilerken, kalabalık da coşkuyla karşılık verdi. Blue Ivy daha önce de bu yılın başlarında annesinin Dubai’deki performansında ‘Crazy in Love’ performansı için annesiyle birlikte sahne almış ve koreografiyi başarıyla tamamlamıştı.

Yıldız ismin Paris konserinde Selena Gomez, Lenny Kravitz, Megan Thee Stallion ve Pharrell Williams’ın da aralarında bulunduğu müdavimleri de yer aldı. Paris’te görkemli konserininin ardından popun genç kraliçesi 29 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında Londralı müzikseverlerle buluşacak.

Yer İstanbul, yıl 1996 ve karşınızda Tina Turner!Yer İstanbul, yıl 1996 ve karşınızda Tina Turner!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.