Blu TV dizisi Bozkır’a New York’tan ödül

Blu TV'nin ikinci sezonuyla büyük ilgi uyandıran dizisi 'Bozkır'a New York'tan ödül. Başrolünde Yiğit Özşener ve Ekin Koç'un yer alıdğı dizi New York Festivals TV&Film Awards’ta En İyi Jenerik ödülünü kazandı.

Kültür Sanat 18 Nisan 2024
'Bozkır' Blu TV'nin en sevilen yapımlarından.

Türk dizileri uluslararası camiada büyük ilgi görmeye devam ediyor. Blu TV’nin sevilen yerli yapımı ‘Bozkır’a New York’tan ödül geldi. Polisiye ve suç draması sevenlerin favori dizilerinden yapım New York Festivals TV&Film Awards’ta En İyi Jenerik ödülünü kazandı. ARC film imzalı, Levent Cantek’in senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini Şahin Altuğ’la birlikte üstlendiği yapım böylece ilk uluslararası ödülünü aldı. Ödüllü jenerikte Özgür Çakır’ın imzası bulunuyor.

Blu TV yapımları yine ödülle ayrıldı

Blu TV’nin daha önce ‘Alef’ dizisiyle ödüllendirildiği New York Festivals’ta bu kez de ‘Bozkır’ dizisi ikinci sezonuyla başarıya ulaştı. Böylece platform ikinci kez festivalden ödülle döndü. İkinci sezonu büyük beğeni toplayan dizide Yiğit Özşener, Ekin Koç, Altan Erkekli, Nur Fettahoğlu, Bige Önal, Merve Çağıran, Bülent Düzgünoğlu ve Esra Kızıldoğan yer alıyor.

İlk sezonu 2018, ikinci sezonu da geçen yıl yayınlanan ‘Bozkır’ dizisinin konusuna gelince: Mesleğinde tecrübeli baş komiser Seyfi Amir ve beraber çalıştığı polis Nuri Pamir şehirde yaşanan bir çocuk cinayetini araştırmaya başlar. Bu araştırma onları şehrin nüfuzlu ailelerinden Abbas ve kızı Dilara’ya götürür.

'İnci Taneleri' Makedonya televizyonlarında‘İnci Taneleri’ Makedonya televizyonlarında

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.