Ahu Tuğba, Los Angeles’de trafik kazası yaptı, yaralandı

Oyuncu Ahu Tuğba uzun sürede yaşaığı Los Angeles'ta kaza geçirdi. Kazada kaburgaları kırılan oyuncu sekiz saat süren bir operasyondan çıktı. Tuğba'nın operasyondan sonra durumun stabil olduğu ve tedavisine yoğun bakımda devam edildiği açıklandı.

Popüler 25 Nisan 2024

Türk sinemasına adeta nazar değdi. Kadir İnanır ve Nuri Alço’nun ardından Ahu Tuğba da yoğun bakımda. Uzun süredir Los Angeles’ta yaşayan oyuncu geçirdiği trafik kazası geçirdi. Gazeteci Olcay Ünal Sert’in haberine göre kazada kaburgaları kırılan Tuğba ameliyata alındı. Sekiz saat süren ameliyat sonrası oyuncunun yoğun bakıma alındığı açıklandı. Doktorlar operasyondan sonra Yeşilçam yıldızının durumunun stabil olduğunu söyledi.

‘Ahu Tuğba dualarınızı bekliyor’

Kaza sonrası acil olarak Los Angeles’taki bir hastaneye kaldırılan Ahu Tuğba’nın durumu hakkında ilk açıklamalar sosyal medya hesabından paylaşıldı. Yakın arkadaşları oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu ve sevenlerinden dua beklediğini söyledi. Gazeteci Oktay Ünal Sert’e konuşan Yeşilçam yıldızının yakını kazadan önce Tuğba ile ilgili haberler konusunda üzgün olduğunu da sözlerine ekledi.

13 Ağustos 1955 yılında dünyaya gelen ve gerçek adı Tuğba Çetin’in olan Yeşilçam yıldızı ‘Öksüzler’, ‘Şaşkın Milyoner’, ‘Banker Bilo’, ‘Dokunmayın Şabanıma’, ‘Kayıp Kızlar’, ‘Beyaz Ölüm’, ‘Elveda Dostum’, ‘Taçsız Kraliçe’, ‘Bir Aşk Bin Günah’, ‘Akrep’, ‘Yosma’ ve ‘Yapışık Kardeşler’ gibi birçok filmde rol aldı.

Nuri Alço'dan sevindiren haber: Taburcu olduNuri Alço’dan sevindiren haber: Taburcu oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.