Cem Yılmaz’ın yeni filmi 29 Eylül’de dijital platformda

Cem Yılmaz yeni filmi 'Do Not Disturb'un gösterim tarihini duyurdu. Yıldız oyuncu kadrosuyla dikkat çeken film, 29 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak. Filmin kadrosunda Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Nilperi Şahinkaya, Celal Kadri Kınoğlu, Bülent Şakrak, Özge Özberk ve Tülin Özen gibi isimleri yer alıyor.

Kültür Sanat 26 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
29 Eylül'de yayınlanacak filmin afişi de görücüye çıktı.

Cem Yılmaz geçen hafta Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezon çekimlerinden ilk görselleri paylaşmıştı. Üretime ara vermeden devam eden Yılmaz, dün de yeni filmin yayın tarihini açıkladı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yeni filmi ‘Do Not Disturb’ün 29 Eylül’de gösterime gireceğini duyurdu.

Cem Yılmaz, yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı yeni filmi hakkında Twitter/X hesabı üzerinden yaptığı duyuruda: “Kendimi kabul ediyorum ve onaylıyorum. ‘Do Not Disturb’ 29 Eylül de Netflix” dedi. Duyuruda yayın tarihinin yanı sıra filmin ilk afişi de yer alıyor.

Önümüzdeki günlerde filmin fragmanı da izleyiciyle buluşacak. Netflix yapımı filmin kadrosunda Cem Yılmaz’ın yanı sıra Zafer Algöz, Nilperi Şahinkaya, Celal Kadri Kınoğlu, Bülent Şakrak, Özge Özberk, Ahsen Eroğlu ve Tülin Özen gibi isimleri yer alıyor.

Erşan Kuneri’nin ikinci sezonu için sette

Cem Yılmaz bir yandan da ikinci sezonu büyük bir heyecanla beklenen ‘Erşan Kuneri’nin çekimlerine devam ediyor. 1984-1986 yılları arasında geçecek yeni dizinin bölüm isimleri de belli oldu.

Cem Yılmaz, Twitter’dan yaptığı paylaşıma göre dizinin ikinci sezonunda yer alan bölümlerin isimleri: ‘Kaymak Zamanı’, ‘Hamur İşi’, ‘Kötü Yol’, ‘Yaprak Sarması’, ‘Acı Baba’, ‘Nekes Hayat’, ve ‘Şeker Paşa’. Çekimleri devam eden dizinin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

Edis ve Ceza'ya Antalya'da 35 bin kişilik koroEdis ve Ceza’ya Antalya’da 35 bin kişilik koro

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.