Özgü Namal setlere dönüyor, partneri Özcan Deniz oldu

Dokuz yıl sonra setlere geri dönecek olan Özgü Namal'ın yeni dizisindeki partneri belli oldu. Senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı 'Kızıl Koncalar' dizisinde Namal Özcan Deniz ile başrolleri paylaşacak.

Kültür Sanat 7 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Özgü Namal, son olarak 'Merhamet' dizisinde Narin rolünü canlandırmıştı.

Dokuz yıldır ekranlardan uzak kalan Özgü Namal setlere geri dönüyor. Oyuncunun yeni projesi ve partneri de belli oldu. ‘Kızıl Goncalar’ isimli dizide Namal’a, Özcan Deniz eşlik edecek. Deniz son olarak Star TV’nin sevilen dizisi ‘İstanbullu Gelin’de rol almıştı. Dizinin senaryosunu ise ‘Kulüp’, ‘Vatanım Sensin’ gibi tarihi dramaları kaleme alan Necati Şahin kaleme alacak.

‘Kurtlar Vadisi’, ‘Organize İşler’, ‘Beynelmilel’, ‘Hanımın Çiftliği’ gibi yapımlarda rol alan oyuncu son olarak Kanal D’de yayınlanan ‘Merhamet’ dizisinde başroldeydi. İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen’ın da kadrosunda yer aldığı ‘Merhamet’ iki sezon sürmüş, Namal ‘Narin’ karakterini canlandırmıştı. Namal, bu projenin ardından 2015’te oyunculuğa ara verme kararı almış, Muğla’ya yerleşmişti. Oyuncu, 2020 yılında ise eşi Ahmet Serdar Oral’ın hayatını kaybetmesinin ardından İstanbul’a dönme kararı almıştı.

Yapımcılığını Gold Film’in üstleneceği dizi hakkında bilgiler şimdilik kısıtlı. Dizinin konusu, yayın tarihi ve hangi kanalda yayınlanacağı henüz açıklanmadı.

Daniel Radcliffe: Yeni 'Harry Potter' dizilerinde oynamayacağımDaniel Radcliffe: Yeni ‘Harry Potter’ dizilerinde oynamayacağım

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.