Diktatör Kate Winslet Blu TV’de

Oscar ödüllü Kate Winslet'in bir diktatörü canlandırdığı mini dizi 'The Regime' Blu TV'de yayında.  Bugünün Avrupa'sında otoriter bir rejimin saray duvarları arasında geçen son bir yılı anlatan dizi altı bölümden oluşuyor.

Kültür Sanat 5 Mart 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Oscar ödüllü Kate Winslet, bir diktatör rolünde.

Avrupa’da hüküm süren bir diktatör, bir demir leydi: Kate Winslet. Daha önce HBO yapımı ‘Milred Pierce’ ve ‘Mare of Easttown’ dizilerinde rol alan Winslet’ın uzun süredir beklenen dizisi ‘Regime’ Blu TV semalarına indi.

Altı bölümden oluşan mini dizi bugünün Avrupa’sında otoriter bir rejimin saray duvarları içindeki son bir yılı anlatacak.

Altı bölümlük dizinin başrol oyuncusu Oscar ödüllü Winslet’e Hugh Grant, Matthias Schoenaerts, Andrea Riseborough, Martha Plimpton, Guillaume Gallienne, Danny Webb, David Bamber, Henry Goodman, Stanley Townsend, Louie Mynett, Rory Keenan, Karl Markovics ve Pippa Haywood eşlik ediyor. Stephen Frears ve Jessica Hobbs’un yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise bir diğer HBO hiti olan ‘Succession’ yazarlarından Will Tracy kaleme aldı.

Hogwarts'a giriş için yeni istasyon Blu TV!Hogwarts’a giriş için yeni istasyon Blu TV!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.