Eminem’in yeni albümü yaz aylarında geliyor

Marshall Bruce Matters ya da nam-ı diğer Eminem yeni albümünün müjdesini verdi. En son 2020 yılında albüm yayınlayan ABDli rapçi bu yaz aylarında 12. stüdyo çalışmasını dinleyicilerle buluşturacağını açıkladı.

Kültür Sanat 28 Nisan 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Eminem müzikseverlere yaz müjdesini verdi. Rap dünyasının en büyük sesi yaz aylarında yeni albümünü yayınlayacağını duyurdu. Şarkıcının 12. stüdyo albümü olma özelliği taşıyacak yeni albümün tam çıkış tarihi şimdilik sürpriz. ‘The Death of Slim Shady’ adını taşıyan yeni albüm dört yıllık bir aranın ardından müzisyenin yayınlayacağı ilk çalışması olacak.

Eminem dört yıllık hasrete son veriyor

51 yaşındaki müzisyen son olarak 2020 yılında ‘Music to Be Murdered By’ albümünü yayınlamıştı. Bu albümden önce de Eminem, 2018’de ‘Kamikaze’, 2017’deyse  dikkat çeken parçaların yer aldığı ‘Revival’ albümünü müzikseverlerle buluşturmuştu. Son derece üretken geçen bu dönemin ardından ABD’li müzisyen bir süredir sessizdi.

Oscar ve Grammy ödüllü Eminem yeni albümünün çıkış tarihi tam olarak açıklamasa da dinleyicileri arasında heyecanlı bekleyiş şimdiden başladı. Yeni albümün aynı zamanda kapsamlı bir turne anlamına da gelebileceğine dair umut bu bekleyişi daha da anlamlı kılıyor. Dünyanın dört bir yanında verdiği konserlerde biletlerinin birkaç dakika içerisinde tükendiği rapçi müzik dünyasının en çok kazanan isimlerinden biri olarak da gösteriliyor. Spotify verilerine göre dünyanın en çok dinlenen 20 müzisyeninden biri olan Detroit doğumlu şarkıcı ‘8 Mil’ filmindeki performansıyla da hafızalara kazınmıştı.

Beyoncé yeni albümüyle zirveye demir attıBeyoncé yeni albümüyle zirveye demir attı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.