Guggenheim Müzesi de Beyoncé’nin hizmetinde ama haberleri yok

Beyoncé yeni albümü 'Act II: Cowboy Carter'a günler kala bulabildiği her fırsatta hayranlarına sesleniyor. Son olarak New York'taki Guggenheim Müzesi'nin dış cephesine şarkıcının bir sözü yansıtıldı. Müze haberi olmadığını söylese de durumdan memnun.

Kültür Sanat 25 Mart 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Grammy ödüllü şarkıcı Beyoncé’nin ‘Act II: Cowboy Carter’ adlı albümü için geri sayım başladı. 29 Mart’ta yayınlanacak Country müzik temalı albüm merakla beklenirken şarkıcı hayranlarına bulabildiği her alandan sesleniyor. Albümün reklamları Whitney Müzesi, Yeni Müze ve Sanat ve Tasarım Müzesi dahil çeşitli kurumların binalarına yansıtılıyor.

Sosyal medya hesaplarında ve kişisel internet sitesinden albüm kapağını ve şarkı listelerini paylaşan Beyoncé son olarak New York’taki Guggenheim Müzesi’nden de hayranlarına seslendi. Müzenin dış cephesine şarkıcının Instagram gönderisinde de yazdığı “Bu bir Country albümü değil, Beyoncé albümü” sözü yansıtıldı. Bu cümle anlamlı zira Beyoncé, Country müzikten ilham alan yeni albüm çıkarma kararını eleştirenlere bu sözlerle yanıt vermişti.

Ancak Guggenheim Müzesi’nden bir sözcü kurumun “Reklam kampanyası hakkında bilgilendirilmediğini ve yetki vermediğini” açıkladı. Buna rağmen kurum durumdan memnun. Öyle ki Beyoncé hayranlarını ve tüm halkı yeni sergilerini ziyarete davet etti.

Öte yandan Guggenheim resmi Instagram hesabında Beyoncé’ye selam gönderdi. Franz Marc’ın 1910 tarihli ‘Üç At İçiyor’ tablosunun bir görüntüsünü ve Beyoncé’nin albümde de yayınlanacak ‘Texas Hold ‘Em’ şarkısının sözlerine atıfta bulunarak “Bu Teksas değil” başlığıyla birlikte yayınladı.

‘Act II: Cowboy Carter’ rekor kıran 2022 albümü ‘Renaissance’ın devamı niteliğinde olacak. Albüm 29 Mart’ta  yayınlanacak.

Beyoncé'den yeni albümünü eleştirenlere yanıt: Country albümü değil, Beyoncé albümü buBeyoncé’den yeni albümünü eleştirenlere yanıt: Country albümü değil, Beyoncé albümü bu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.