Henry Cavill muradına erebilir: Sonunda bir casus filminde

Kariyeri boyunca James Bond rolünün kıyısından dönenen oyuncu Henry Cavill sonunda muradına eriyor. Oyuncu sonunda muradına erebilir. 'James Bond'a benzemese de Cavill, yönetmen Matthew Vaughn imzalı 'Argylle: Gizli Casus' filminde bir ajanı canlandıracak.

Kültür Sanat 3 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Cavill, ilk kez Bond seçmelerine girdiğinde 22 yaşındaydı.

Başka bir evrende en güzel haliyle James Bond olarak Henry Cavill’i izleyebileceğimizi daha önce yazmıştık. Zira ‘James Bond’ filminin yönetmeni Martin Campbell, verdiği bir röportajda 2006’daki serinin yeni filmlerinde rolü Daniel Craig almasaydı Henry Cavill’in James Bond olabileceğini açıklamıştı.

Ancak rol bir türlü Cavill’in olamamıştı. Oyuncu sonunda muradına erebilir. ‘James Bond’a benzemese de Cavill, sonunda bir casus filminde başrol oynayacak.

 

James Bond gibi ama değil

Yönetmen Matthew Vaughn imzalı ‘Argylle: Gizli Casus’ filmine dair ilk yorumlara göre yapım her ne kadar bir casus filmi olarak ‘James Bond’ serisine benzese de aslında bir çok yönüyle farklı. Başrol casusu, diğer ajan filmlerinden ayrıcan en önemli özelliği ise eylemlerinin bir yazar tarafından kontrol edilmesi. Ayrıca filmin, ikonik casus rollerine gönderme yaparak mizah yönünü de güçlü tuttuğu gelen bilgiler arasında.

Cavill’in başrolünü üstlendiği filmin kadrosunda ayrıca Bryce Dallas Howard, Sofia Boutella, Rob Delaney, Dua Lipa, John Cena, Bryan Cranston, Samuel L. Jackson ve Sam Rockwell gibi isimler yer alıyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.