İzlandalı rock topluluğu Kaleo İstanbul’a geliyor

2016 tarihli satış rekorları kıran ilk albümleri 'A/B'nin yayınlanışından bu yana ülkemizde de hatırı sayılı bir hayran kitlesine sahip olan İzlandalı rock grubu Kaleo iki yıllık bir aranın ardından yeninden İstanbul'a geliyor.

Kültür Sanat 4 Nisan 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

İsimlerini Hawai dilinde ‘ses’ anlamına gelen Kaleo kelimesinden alan İzlandalı rock topluluğu İstanbul’a geliyor. 24 Temmuz’da Maçka Küçükçiftlik Park’ta konser verecek olan grup en son iki yıl önce kentte sahne almıştı. Solistleri JJ Julius’un dikkat çekici vokaliyle öne çıktığı topluluk son albümleri ‘Surface Sounds’ ile başarılarını perçinledi. Grammy adayı ‘No Good’ şarkıları ”All the Pretty Girls’ ve ‘Grey’s Anatomy’ dizide kullanılan grup bu sayede çok daha geniş kitleler tarafından tanındı.

Kaleo, 1 milyar barajını geçti

‘Way Down We Go’ gibi şarkıların parlaması ile kısa sürede küresel olarak bir milyarın üstünde dinlenmeye ulaşan, Londra’dan Moskova’ya uzanan biletleri tükenen konserler veren Kaleo günümüzün en çok dinlenen rock topluluklarından biri. Coachella, Lollapalooza ve Bonnaroo gibi önemli festivallerde sahne alan grup, Rolling Stones’un turnesinde açılış grubu olarak stadyumları dolduran on binlerce insanı müzik şölenine ısındırdı.

Beyoncé önyargıları da listeleri de kırdı geçtiBeyoncé önyargıları da listeleri de kırdı geçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.