James Bond söylentilerinde bugün: Denis Villeneuve yönetebilir

'James Bond' filminin akıbeti bilinmezken söylenti kazanına bir yenisi eklendi. İddialara göre 'Dune' serisinin yönetmeni Denis Villeneuve Bond serisinin bir sonraki yönetmeni olabilir.

Kültür Sanat 3 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Denis Villeneuve'ya daha önce Bond serisini yönetmesi için teklif gitmişti.

‘James Bond’ hayranlarının gözü çok uzun süredir devam filmine dair yeni bir haberde. Son Bond Daniel Craig’ten sonra projenin geleceği hâlâ belirsiz. Bir sonraki film için ne oyuncu ne de yönetmen açıklandı. Ancak her zamanki gibi sıradaki Bond’un kim olacağı tartışması devam ediyor.

Ve nur topu gibi yeni bir söylenti daha var. ‘Dune’ serisinin yönetmeni Denis Villeneuve bir sonraki Bond filminin başına geçebilir.

Her şey Bond serisi hakkında bilgilere erişimi olduğu bilinen bir hayranın ortaya attığı iddiayla başladı. Ancak Villeneuve’ün temsilcisi bu iddiayı reddetti ve şu anda Bond 26’yı yönetme planlarının olmadığını açıkladı.

Son Bond Daniel Craig.

Ama söylentiler bununla da sınırlı kalmadı. Bu kez de Daily Mail özel bir haberle son günlerde Daily Mail’in “özel” bir haberinde Villeneuve’un gerçekten bir sonraki Bond’u yöneteceğini yazdı. Hatta el artırdı, “Bond kızı”nın Sydney Sweeney veya Zendaya veya her ikisinin olacağını iddia etti.

Bunların hepsi şimdilik bir söylentiden öteye geçmedi. Ancak Villeneuve daha önce katıldığı bir podcast programında bir Bond filmi yönetmeyi hayal ettiğini söylemişti. Daha önce de Daniel Craig’in Bond rolündeki son filmi ‘No Time to Die’ için teklif aldığında tercihini ‘Dune’dan yana kullanmıştı.

Siyahi MI6 ajanı anlattı: İşimiz 'James Bond'unkinden daha heyecanlıSiyahi MI6 ajanı anlattı: İşimiz ‘James Bond’unkinden daha heyecanlı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.