Johnny Depp’li Hollywood Vampires’ın konser geliri depremzedelere

Johnny Depp, Joe Perry, Alice Cooper ve Tommy Henriksen gibi efsanelerden oluşan Hollywood Vampires 10 HAziran'da İstanbul'da konser verecek. Ünlü isimler, konserden elde edecekleri geliri 6 Şubat'taki depremden etkilenen depremzedelere bağışladıklarını açıkladı.

Kültür Sanat 3 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Hollywood Vampires 10 Haziran'da Life Park'ta konser verecek.

Johnny Depp, Joe Perry, Alice Cooper ve Tommy Henriksen’den oluşan Hollywood Vampires İstanbul’a geliyor. 10 Haziran’da Life Park’ta hayranlarıyla buluşacak efsanelerden bir jest haberi geldi. Grup, İstanbul konserinden elde edecekleri geliri 6 Şubat’ta meydana gelen depremden etkilenen depremzedelere bağışlayacaklarını açıkladı. Böylece mart ayından itibaren gelirlerini depremzedeler yararına bağışayan isimler arasına Hollywood Vampires da katıldı. Son üç ayda çok sayıda yerli ve yabancı topluluk benzeri bir şekilde açıklamalarda bulunup konser gelirlerini depremzedeler için bağışladıklarını açıkladı. Johnny Depp, Alice Cooper ve Joe Perry’den oluşan Hollywood Vampires grubu, bu haberi bir video mesajla duyurdu.

Konu hakkında açıklama yapan grup “10 Haziran’da İstanbul LifePark’a geliyoruz. Aynı zamanda birçok masum insanın hayatına mal olan yıkıcı depremlerin etkisini bir nebze olsun azaltmak ve ihtiyaç duyulan yardımın toplanmasına katkıda bulunmak icin 10 Haziran akşamı İstanbul’da vereceğimiz konserin tüm gelirini DEC (Disasters Emergecy Commitee) deprem yardım fonuna bağışladık” dedi. Konser biletlerine passo.com.tr/ adresinden ulaşmak mümkün.

Johnny Depp bileğini incitmişti

Hafta başında bileğini inciten grubun üyesi ünlü Hollywood yıldızı Johnny Depp, hayranlarını korkutmuştu. Turnelerinin Amerika Birleşik Devletleri ayağındaki üç konser Depp’in yaşadığı bu talihsiz kaza sonrası ertelenirken Türk müzikseverleri sevindirecek haber gelmişti. Arada geçen sürede kendini toparlayacağını belirten Depp, turnenin geriye kalan kısmında bir değişiklik olmayacağı müjdesini vermişti.

Pandemi öncesinde İstanbul’a geleceklerini açıklayan topluluğun konseri tüm dünyanın evlerine kapandığı, uluslararası uçuşların dahi yapılmadığı döneme denk gelmesi nedeniyle iptal edilen konser nihayet önümüzdeki hafta gerçekleşecek. Rock müziğinin yaşayan efsaneleri Alice Cooper ve Joe Perry gibi isimlerden oluşan grubun bu özel konseri heyecanla bekleniyor.

Konser albümleri çıktı

Rock efsanesi Alice Cooper’ın solistliğini üstlendiği grupta Aerosmith grubunun efsanevi gitaristi Joe Perry, Hollywood Vampires’ta da aynı vazifeyi üstleniyor. Geçen hafta başrolünde yer aldığı film Cannes Film Festivali’nin açılışını gerçekleştiren Johnny Depp, grubun hem basçısı hem de vokali. Tommy Henriksen ise davulda harikalar yaratmaya devam ediyor. Hollywood Vampires, konser kayıtlarından oluşan ‘Live in Rio’ albümünü dün itibaren dijital platformlarda yayınladı.

Pisti boşaltın: Metalin efsanesi Manowar geliyorPisti boşaltın: Metalin efsanesi Manowar geliyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.