Karşınızda ‘Fantastik Dörtlü’

Marvel'ın uzun zamandır beklenen 'Fantastic Four'undan haberler var. 25 Temmuz 2025'te vizyona girecek filmin başrol oyuncuları açıklandı: Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn ve Ebon Moss-Bachrach.

Kültür Sanat 19 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
'Fantastik Dörtlü' oyuncu kadrosu.

Marvel’ın uzun süredir beklenen filmi ‘Fantastik Dörtlü’den haberler var. Filmin başrolleri nihayet belli oldu. Josh Friedman, Jeff Kaplan ve Ian Springer’ın senaryosunu yazdığı filmde Pedro Pascal; Reed Richards/Mr. Fantastic, Vanessa Kirby; Sue Storm/The Invisible Woman, Joseph Quinn; Johnny Storm/The Human Torch ve Ebon Moss-Bachrach ise Ben Grimm/The Thing rolünde izleyici karşısına çıkacak.

‘Fantastik Dörtlü’nün akıbeti uzun süredir merak ediliyor zira Disney’in Fox’u satın almasıyla yapımın hakları Disney’e, yani Marvel Stüdyoları’na geçmişti. Bu nedenle oyuncu kadrosu ve hikayenin Marvel evrenine nasıl adapte edileceği daha da merak uyandırıyordu.

Sevgililer gününe özel duyuru

Stüdyo geçen hafta yayınladığı sosyal medya paylaşımlarıyla oyuncu kadrosunu açıklamanın yanı sıra Sevgililer Günü’ne özel bir poster ve filmin vizyon tarihini de duyurdu. Ayrıca başroldekiler de kişisel sosyal medya hesaplarından filmin afişini paylaştı.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pedro Pascal he/him (@pascalispunk)

Yönetmen koltuğunda Matt Shakman’ın oturduğu filmin çekimlerine bu yaz başlanacak. Film 25 Temmuz 2025’te vizyona girecek. Bu da Marvel’ın diğer filmi ‘Thunderbolts’le aynı gün vizyona girmesi demekti, ancak ‘Thunderbolts’ın vizyon tarihinin 2 Mayıs 2025 olarak değiştirildiği de açıklandı.

Marvel her zaman olduğu gibi hikayeye dair ayrıntıları gizli tutuyor, ancak daha önce bir başlangıç öyküsü olmayacağı açıklandı. Öte yandan serinin sıkı takipçileri afişten bazı ipuçları yakalamaya çalıştı. Karakterlerden The Thing’in elinde tuttuğu derginin 1963 yılında çıkmış bir sayı olması nedeniyle hikayenin o yıllarda geçebileceği tahmin ediliyor.

Mahkeme Jonathan Majors'u suçlu buldu, Marvel kovduMahkeme Jonathan Majors’u suçlu buldu, Marvel kovdu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.