‘Kevin Spacey, ‘Se7en’ filminde canlandırdığı seri katil kadar ürkütücü’

Cinsel saldırı, fiziksel saldırı ve bir kişinin rızası olmadan ilişkiye girme suçlamalarıyla yargılanan Kevin Spacey mahkeme karşısında. Son duruşmada Spacey'nin istismarda bulunduğu iddia edilen bir kurbanı, oyuncuyu David Fincher'ın 'Se7en' filminde canlandırdığı seri katile benzetti.

Kültür Sanat 5 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Kevin Spacey, cinsel saldırı, fiziksel saldırı ve bir kişinin rızası olmadan ilişkiye girmenin de bulunduğu çok sayıda suçla suçlanıyor.

Kevin Spacey mahkeme karşısında. Tüm medyanın gözü de 28 Haziran’dan başlayan davada. Pazartesi günü gerçekleşen duruşmada, Spacey’nin istismarda bulunduğu iddia edilen bir kurbanı, oyuncuyu David Fincher’ın ‘Se7en’ filminde canlandırdığı seri katile benzetti: “Biraz onun gibi. Biraz ürkütücü. Belki o kadar kötü değil.” 1995 yapımı gerilim filminde Spacey, yedi ölümcül günahı ilham alan bir katili canlandırıyordu.

Yasalar gereği söylenen kişinin kimliği açıklanmadı. Adam, kendisini taciz ettiğini detaylarıyla anlattı, bu olayların birkaç yıl boyunca devam ettiğini söyledi. Ayrıca bir otomobil yolculuğu sırasında Spacey’nin kendisine  ani bir şekilde saldırmaya çalıştığını ve neredeyse kaza yapacaklarını anlattı.

Suçlamaları reddediyor

Oscar ödüllü oyuncu, bir yıl önce Londra’da 2005 ile 2013 yılları arasında gerçekleştiği iddia edilen dört cinsel saldırı suçlamasıyla karşı karşıya. ‘House of Cards’ ve ‘American Beauty’ gibi yapımlardaki rolleriyle  tanınan oyuncu, 2001 ile 2013 yılları arasında dört farklı erkeğe yönelik 12 cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanıyor. Spacey, tüm suçlamaları reddediyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.