Konser Kurdu kâh televizyon karşısında kâh dans pistinde

Bir yıl daha geride kalırken bu vedaya eğlence katmak isteyenler için Konser Kurdu devrede. Yılbaşı konser fiyatları dudak uçuklatsa da neyse ki seçenek çok. Buna hele bir de televizyondaki yayınları da katarsak tercih işin rengi daha da değişiyor.

Kültür Sanat 29 Aralık 2023
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Yeni umutlar, yeni kararlar. Yeni yılda, yeniliklere hazırlık yapılırken insanlar şarkıda dediği gibi “azıcık göbek atalım” kıvamında. Başarısız diyet girişimleri veya bir türlü gerçekleşemeyen seyahat planları hiç olmayacakmışçasına eğlenmek için plan belli: Sabaha kadar dans. Konser Kurdu tam bu noktada Türkiye sınırlarını aşıp Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne kadar uzanıyor.

Madem Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) dedik; Konser Kurdu’nun rotasına oradan başlayalım. Bu yılbaşı gecesinin en özel konserlerinden birine megastar Tarkan imza atacak. Bu yıl Monaco’dan Bakü’ye farklı coğrafyalarda konser veren megastar, yılbaşı gecesi KKTC’deki bir otelde konser verecek. Tabii bu konseri izleyebilmek için en az üç gece otelde konaklamanız gerekiyor. Adada sahne alacak tek isim megastar değil. Derya Uluğ, Emre Altuğ, İrem Derici, Gökhan Tepe, Ebru Gündeş, Tan Taşçı, Sıla, Niran Ünsal ve Özcan Deniz, Melek Mosso ve Fedon da adada sahne alacak isimlerden bazıları.

Konser Kurdu Türkiye’nin dört bir yanında

Adadan fazla uzaklaşmadan rotamızı Antalya’ya çeviriyoruz. Belek’te Özcan Deniz, Ebru Gündeş ve Gökhan Tepe sahne alırken Kemer’de ise Sibel Can, Volkan Konak, Erol Evgin, Fatih Erkoç ve Karsu yılbaşı heyecanını otel programlarıyla kutlayacak. Lara’da Nez ve Tayfun, Kundu’da da Burak Yeter ve Işın Karaca sahnede olacak. Şimdi de Kaplıcaları sayesinde kış turizminin önemli alternatiflerinden biri olan Afyonkarahisar’a uzanıyoruz.

Afyonkarahisar’daki termal otellerde yılbaşı gecesi Cenk Eren, Ahmet Selçuk İlkan, Bendeniz, Deniz Seki, Yılmaz Morgül ve Cengiz Kurtoğlu sahne alırken Ege kıyılarında da sevilen isimler sahnede. Bu yılın en çok dinlenen ismi olan Simge Sağın Çeşme’de, Hülya Avşar ise Sapanca’daki otellerde konser verecek. Kars’ın kayak bölgesi Sarıkamış’taki otellede ise Merve Özbey ve Sinan Güleryüz, Bolu-Abant’ta ise Rober Hatemo ve Zara sahnede olacak.

O Ses Türkiye, evdekilerin favorilerinden

Gelelim İstanbul’a. Yılbaşı gecesi İstanbul’da en çok ön plana çıkan etkinliklerden biri Gülşen konseri. Üstelik otelde değil. Müzisyen, Vadistanbul’daki JJ Arena’da sahne alacak. Aynı saatlerde Zorlu Center’daki Raffles Otel’de ise bilet fiyatları gündem olan etkinliğiyle Melike Şahin sahnede. Bu özel konserden bir gün önce yani cumartesi akşamı ise yine İstanbul Maslak’taki Volkswagen Arena’da mor ve ötesi müzikseverlerle erken yılbaşı kutlaması yapacak.

Peki evinde arkadaşları, ailesi ya da sevdiğiyle geçirecekler ne izlemeli? Yılbaşı gecesini evde geçirenlere ilk tavsiyemiz Kanal D’den. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin üç yılı geride bırakan programları ‘Şarkılar Seni Söyler’ yılbaşı özel yayınıyla ekranda. Yılbaşı gecesinin olmazsa olmaz eğlencelerinden ‘O Ses Türkiye’ TV8’de yayınlanacak. Star TV’de ise yılbaşı gecesi ‘İbo Show’ ekranlara geliyor. Aynı tarihte Show TV’de ‘Güldür Güldür Show’ ekranda olacak.

Müzik Radarı sunar: Nostaljik yılbaşı şarkılarıMüzik Radarı sunar: Nostaljik yılbaşı şarkıları

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.