Lana Del Rey huzuru wafflecıda buldu

Lana Del Rey, Alabama eyaletinde bir wafflecıda çalışırken görüntülendi. Sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılan fotoğrafın iç yüzü kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Bir yolculuk sırasında wafflecıya uğrayan sanatçı yoğun istek üzerine çalışan kıyafeti giyip tezgahın başına geçti.

Kültür Sanat 23 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Lana Del Rey, iş kıyafetleri giyip hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Lana Del Rey, 2012’de yayınladığı ‘Born to Die’ albümüyle müzik dünyasına ses getiren bir giriş yapmıştı. 38 yaşındaki müzisyen sonrasında da hem şarkı sözleri hem de klipleriyle müzik piyasasında adından söz ettirmeyi sürdürdü. Canlı performansları kimi çevreler tarafından eleştirilmesine rağmen Amerikalı müzisyenin albümleri çok satmaya ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen ilgi görmeye devam etti.  Sosyal medya hesaplarını bir süre önce kapatan müzisyenden haber alınamıyordu. Ta ki önceki gün Twitter’a düşen bir görüntüye kadar.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Alabama eyaletinde çekilen fotoğrafta Lana Del Rey, yol üzerindeki bir wafflecıda çalışırken görüntülendi. Sanatçının vardiyalı bir işte çalışmasına ilk başta şaşkınlık yarattı. Bir süredir koşturmacadan uzak bir hayat yaşamayı tercih eden müzisyenin bu görüntüsü haliyle basının da ilgisini çekti. Ancak işin aslı kısa bir süre sonra ortaya çıktı. 38 yaşındaki müzisyen yol üzerinde uğradığı wafflecıda, gelen yoğun istek üzerine mavi tshirt ve siyah etek kombinli çalışma kıyafetini giyerek bir süre burada çalıştı. Video ve fotoğraflar da bu esnada çekildi. Yani aslında ortada “ferrarisini satan bilge” hikâyesinden ziyade hayranlarının isteğini kıramayan mütevazı bir müzisyen tavrı söz konusuydu.

Gerçek adıyla Elizabeth Woolridge Grant ya da nam-ı diğer Lana Del Rey, New Yorklu varlıklı bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Öyle ki babası Rob Grant, Google’ın yatırımcılarından biri.  16 yaşından itibaren caz kulüplerinde şarkı söylemeye başlayan ve müziğe büyük bir tutkuyla bağlı olan sanatçı, bir süre önce bağımlılık tedavisi de görüyordu.

Lana Del Rey son olarak 24 Mart 2023’te 16 şarkıdan oluşan ‘Did You Know that There’s a Tunnel under Ocean Blvd’ adlı dokuzuncu stüdyo albümünü yayınlamıştı. Daha önce İstnabul’da konser veren müzisyen, şu sıralar Amerika turnesinde. Sanatçı, sonbahar itibarıyla da Avrupa konserlerine başlayacak.

Bir rekor daha! Evet, Taylor Swift'tenBir rekor daha! Evet, Taylor Swift’ten

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.