LP istanbul’da dinleniyor ama Antalya’ya konsere geliyor

LP konser için Türkiye'ye geliyor. Daha önce İstanbul ve Ankara'da sahne alan sanatçının bu seferki rotasında ne yazık ki bu şehirler yok. Dünyada en çok dinlendiği İstanbul'a bu sefer uğramayan LP, Antalya Belek'teki bir otelde 6 Ağustos'ta hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Kültür Sanat 19 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Spotify verilerine göre LP'nin dünyada en çok dinlendiği ikinci kent İstanbul. Mexico City ise zirvede yer alıyor.

LP, yeniden Türkiye’ye geliyor. Ancak o da son dönemin modasına pek çok sanatçı gibi Türk Riviearası olarak anılan Antalya’da sahne alacak. Spotify verilerine göre Amerikalı sanatçının en çok dinlendiği beş şehirden biri İstanbul şimdilik konser programında yer almıyor. Christina Aguilera, Robbie Williams, Seal ve Jason Derulo gibi isimler bu yaz yolu konser için Türkiye’ye düşen diğer büyük yıldızlar. Ancak hepsinin ortak noktası konserlerini etkinlik alanları yerine otellerde gerçekleştirmesi. Amerikalı müzisyen de bu kervana katılanlardan biri oldu.

LP Belek’te sahne alacak

LP nam-ı diğer Laura Pergolizzi, 6 Ağustos akşamı Belek’teki bir otelde sahne alacak. Konserin bilet fiyatları 3.000, 1.200 ve 600 TL olarak belirlendi. Biletler şu anda biletix‘te satışta. İtalyan kökenli 42 yaşındaki Amerikalı müzisyen, daha önce 2018 yılında 25. İstanbul Caz Festivali’nin özel programı kapsamında hem İstanbul hem de Ankara’da sahne almıştı. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan müzisyen pandemiden önce bir kez daha İstanbullu hayranlarıyla buluşmuştu.

LP ‘Lost on You’ şarkısıyla yakaladığı büyük çıkış sonrası dünyanın hemen hemen yer yerinde çok geniş bir hayran kitlesi edindi. Sadece adı geçen bu şarkının farklı kayıtları YouTube’da 1 milyar izlenme sayısını aştı. ‘Lost on You’ Spotify’da ise 700 milyon dinlenmeye yaklaşmış durumda. Yakında o sayıyı da aşması işten bile değil.

Yarın İtalya’nın Traviso kentinde konser verecek olan LP, şu sıralar geniş kapsamlı Avrupa turnesinde. Ardından Letonya’ya geçecek olan müzisyen buradan Antalya’ya uçacak. 6 Ağustos’taki Antalya konserinin ardından Romanya’nıın başkenti Bükreş’e gidecek olan sanatçı, 18 ve 19 Ağustos’ta kentteki  yaz festivali kapsamında iki gün üst üste sahne alacak. Ne diyelim darısı İstanbul’un da başına.

Robbie Williams'tan Bodrum'da dudak uçuklatan konserRobbie Williams’tan Bodrum’da dudak uçuklatan konser

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.