Madonna sahnede önce pot kırdı sonra özür diledi

Celebration turnesi kapsamında Los Angeles'ta konser veren Madonna bir gafa imza attı. Konsere gelenlerin aynı anda ayağa kalkmasını isteyen Madonna tekerlekli sandalyedeki bir izleyiciyi fark edince özür diledi.

Kültür Sanat 13 Mart 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Madonna Celebration turnesi kapsamında ABD kentlerinde konserler veriyor.

Madonna Celebration turnesi kapsamında konserlerine devam ediyor. Los Angeles’ta üst üste konserler veren müzisyen sahnede pot kırdı. Popun kraliçesi konser alanını dolduran binlerce müziksevere “Neden yerinizde oturuyorsunuz? Haydi ayağa kalkın” çağrısı yaptı . Çağrısını ısrarla yineleyen müzisyen karşısındaki bir müzikseverin konsere tekerlekli sandalyeyle geldiğini fark etti.

Tekerlekli sandalyesinde konseri takip eden seyirciye doğru yürüyen Madonna önce “haydi sen de ayağa kalk” dedi. Bu sözünü birkaç kez tekrar ettikten sonra durumu fark eden müzisyen bir süreliğine duraksayıp izleyiciden özür diledi. “Çok üzgünüm. Burada olduğun için çok mutluyum. Özür dilerim” dedi.

Konsere geç çıkınca Madonna davayla karşı karşıya çıktı

Turnesi hastalığı nedeniyle gecikmeli başlayan Madonna turnesinde daha önce de bir skandala imza atmıştı. Müzisyene New York’taki konserine geç çıktığı için iki dinleyici kendisine dava açtı. Dava dilekçesinde konserin geç bitmesi nedeniyle evlerine taksiyle dönmek zorunda kaldıklarını belirttiler. Bu durumdan mağduriyet yaşadıklarını ifade eden davacılara sanatçının hayranlarından da destek gelmişti.

Madonna ve Kylie Minogue'dan anlamlı buluşmaMadonna ve Kylie Minogue’dan anlamlı buluşma

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.