Masal gibi bir düğünle evlenmişlerdi: Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrıldı

Son dönemin en popüler çiftlerinden Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, evliliklerini sonlandırdıklarını açıkladı. Bir süredir ilişkilerinde kriz olduğu konuşulan çift, yaptıkları ortak açıklamalayla boşandıklarını duyurdu.

Kültür Sanat 14 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Demet Özdemir - Oğuzhan Koç çifti sekiz ay önce masalsı bir düğünle dünya evine girmişti.

Türkiye’nin en popüler çiftlerinden Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç boşandı. Yaptıkları ortak açıklamayla evliliklerini sonlandırdıklarını açıkladı. Sekiz ay önce masal gibi bir düğünle dünya evine giren çiftin evlilikleri sekiz ay sürdü. ‘Adım Farah’ dizisinde başrolde yer alan Demet Özdemir’in, bir süredir Oğuzhan Koç ile birlikte çift terapisine gittiği de iddia edilmişti. Evliliklerini yürütemediklerini açıklayan çiftin ilişkisi bir süredir gündemdeydi.

Oğuzhan Koç’un son olarak İbrahim Büyükak ve Gizem Karaca ile başrolünde yer aldığı ‘Özür Dilerim’ filminin galasında Demet Özdemir’in katılmaması, ayrılık söylentilerinin artmasına neden olmuştu.

Basın mensuplarından rica

Evliliklerinde yaşadıkları kriz sonrası, ilişkilerine bir şans daha verdikleri açıklanan çiftin boşanma sonrası yaptıkları ortak açıklama ise şöyle: “Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz.”

Hayali grubun şarkıları listeleri altüst ediyor!

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.