Mazhar ve Fuat, Özkansız ilk kez kez konser verecek

Geçen yıl Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesi sonrası MFÖ adıyla konserlerine ara veren Mazhar Alanson ve Fuat Güner yeniden bir arada. İkili, 16 Mart Cumartesi akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verecek.

Kültür Sanat 20 Ocak 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Özkan Uğur’un 8 Temmuz 2023’te hayatını kaybetmesi tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu. Türk pop-rock müziğinin efsane topluluklarından MFÖ, bu kayıp sonrası konserlerine ara vermişti. Mazhar Alanson da Fuat Güner de solo çalışmalarına devam etse de aradan geçen zaman içerisinde birlikte sahne almamıştı. 52 yıllık 16 Mart Cumartesi akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya gelecek ikiliden Mazhar Alanson, konser afişini sosyal medya hesabından paylaştı.

Ortak mesaj: Buluşmak üzere

Mazhar Alanson, paylaşımına “Kaderde bu varmış, en başa dönmek… İçimizde Özkan’la birlikte geçirdiğimiz 52 yıl için şükran, ayrı düştüğümüz 7 ay için özlem ile, delikanlı olduğumuz yıllardaki gibi Fuat ile baş başa, MFÖ şarkıları söylemeye devam edeceğimiz sahnelere dönüyoruz. Buluşmak üzere!” Aynı afişi kendi sosyal medya hesabından paylaşan Fuat Güner ise “Kaderde bu varmış, en başa dönmek. İçimizde Özkan’la birlikte geçirdiğimiz 52 yıl için şükran, ayrı düştüğümüz 7 ay için özlem ile delikanlı olduğumuz yıllardaki gibi Mazhar ile baş başa, MFÖ şarkıları söylemeye devam edeceğimiz sahnelere dönüyoruz. Buluşmak üzere!”

Müzik Rotası Özkan Uğur'un izindeMüzik Rotası Özkan Uğur’un izinde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.