Kim demiş metal öldü! Megadeth’in İstanbul biletleri bir saatte tükendi

Sekiz yıl aradan sonra 12 Haziran'da yeniden İstanbul'da sahne alacak Megadeth'in avantajlı dönem biletleri satışa çıkar çıkmaz tükendi. Son yıllarda eşine pek rastlanmayan bu durumu duyuran organizatörler gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti.

Kültür Sanat 9 Ocak 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Megadeth avantajlı dönem biletleri kısa sürede tükendi. Dün sabah satışa çıkan biletler yaklaşık bir saat içinde tamamen satıldı. Organizatörler  bu gelişmeyi sosyal medyadan duyururken gösterilen ilgiye de teşekkür etti. Biletler 792 liradan satışa çıkmıştı. Sosyal medyada konser bileti bulamayanlar isyan ederken biletlerin bu denli ilgi görmesi de memnuniyet yarattı.

Megadeth ‘Crush the World Tour’ kapsamında Bükreş konserinden sonra İstanbul’da sahne alacak. Yılın en büyük müzik olaylarından biri olmaya aday konseri müzikseverler yıllardır bekliyordu. Daha önce pek çok kez İstanbul’da konser veren topluluk uzun süredir şehre uğramıyordu. 12 Haziran’daki konser için davulda Dirk Verbeuren, bas gitarda James LoMenzo, gitarda Teemu Mäntysaari, gitar ve vokalde Dave Mustaine sahnede olacak.

Megadeth 50 milyondan fazla albüm sattı

Peş peşe dikkat çeken konserlerin açıklandığı 2024’te İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak Megadeth bugüne kadar 50 milyondan fazla albüm sattı. Son olarak 2022’de yayımladığı ‘The Sick, The Dying… And The Dead!’ albümüyle dinleyicinin takdirini kazanan topluluk geçmişte 13 kez Grammy ödüllerine aday olmuştu. Grubun kurucusu Dave Mustaine 2008’de yapılan ankette dünyanın en iyi gitaristi seçilmişti. Tüm zamanların en iyi metal albümlerinden biri kabul edilen ‘Rust In Peace’i metal tarihine kazandıran topluluk İstanbul’dan sonra Atina’ya geçecek.

Müzik Radarı'nda bu hafta: 2024'te 50. yılını kutlayan albümlerMüzik Radarı’nda bu hafta: 2024’te 50. yılını kutlayan albümler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.