mor ve ötesi biletleri 48 saatte tükendi

mor ve ötesi yaklaşık bir buçuk yıllık aranın ardından yeniden İstanbullu hayranlarıyla buluşuyor. 17 Eylül'de Maçka Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşecek konserin biletleri satışa çıktıktan sonra 48 saat içinde tükendi.

Kültür Sanat 21 Temmuz 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
mor ve ötesi 17 Eylül'de yeniden İstanbullu müzikseverlele buluşmaya hazırlanıyor.

Mor ve ötesi 17 Eylül Pazar akşamı hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Geçen yıl Vodafone Park’ta verdikleri unutulmaz stadyum konseri sonrası grubun İstanbullu hayranlarıyla Küçükçiftlik Park’ta buluşacak. Şehirde bu yılın ilk konserine müzikseverlerin de ilgisi büyük oldu. Türk rock sahnesinin en önemli temsilcilerinden grubun konser biletleri satışa çıktıktan sonra 48 saatte tükendi.

mor ve ötesi yeniden İstanbul’da

Mor ve ötesi yaklaşık bir buçuk yıllık aranın ardından yeniden İstanbullu müzikseverlerle buluşuyor. Geçen yıl 28 Mayıs’ta Vodafone Park’ta on binlerce müzikseverle buluşan grup, İstanbul’da yıllar sonra ilk stadyum konserine imza atmıştı. Zira bundan önce İstanbul’daki en son stadyum konseri, yine aynı yerde 9 Temmuz 2018’de Shakira’nın performansıydı.

28 Mayıs 2022’deki unutulmaz mor ve ötesi konserinin kaydı birkaç ay önce sinemalarda da izleyicilerle buluşmuştu. Aradan geçen uzun sayılabilecek sürenin sonunda grup yeniden İstanbullu müzikseverlerle bir araya gelecek. Küçükçiftlik Park’ta yılın en iddialı konserlerinden biri olmaya aday performansın biletlerinin daha şimdiden tükenmesi bilet almayı başaramayan müzikseverleri epey üzmüşe benziyor.

1995’te kurulan ve 30 yıla yakın bir zamandır Bir Derdim Var, Cambaz, Oyunbozan, Uyan gibi Türkiye’nin müzik tarihine damga vuran şarkılara imza atan mor ve ötesi, vokalde Harun Tekin, gitarda Kerem Özyeğen, bas gitarda Burak Güven ve davulda Kerem Kabadayı’dan oluşuyor. 1996’dan bu yana Şehir, Bırak Zaman Aksın, Gül Kendine, Dünya Yalan Söylüyor, Büyük Düşler, Başıbozuk, Masumiyetin Ziyan Olmaz, Güneşi Beklerken adlı stüdyo albümlerini yayımlayan grubun 10 yıl aradan sonra gelen albümü Sirenler ise 2022 yılı başında sevenleriyle buluştu.

Al Di Meola Akbank Caz Festivali için geliyorAl Di Meola Akbank Caz Festivali için geliyor

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.