Müjde Mabel Matiz’den: Tarkan ile düet yapacak

Bir tarafta megastar Tarkan, diğer tarafta şu an Türkiye'nin en çok dinlenen müzisyenlerinden Mabel Matiz. Bu ikili yakında bir düet için bir araya gelecek. Müjdeyi Mabel Matiz katıldığı bir yayında verdi.

Kültür Sanat 6 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Mabel Matixz, katıldığı programda müzikseverleri heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu. Son dönemin en çok dinlenen müzisyenleriden biri olana sanatçı, Saba Tümer’in programında yakında Tarkan ile ortak bir projeye imza atmaya hazırlandıklarını söyledi.

Geçen yıl yayınladığı ‘Fatih’ adlı albümüyle büyük beğeni toplayan Mabel Matiz, Saba Tümer’in yayınında müzikseverleri heyecanlandıran müjdesi hakkında “Tarkan ile bir şarkı söylemeyi çok istiyorum” dedi. Saba Tümer’in “bunu daha önce hiç konuştunuz mu?” sorusuna cevap veren sanatçı sözlerine şöyle devam etti: “Konuşuyoruz. Bir iki yıldır tanışıyoruz da. Harika bir insan. Harika bir enerji. Beni de çok destekler. İyi dileklerini hep paylaşır. Niyetimiz var. Henüz şarkıya karar veremedik. İnşallah doğru şarkıyı bulduğumuzda bu iş olacak”

Mabel Matiz: Şarkıya karar vermedik

Saba Tümer’in “hanginizin şarkısını seslendireceksiniz? Senin mi onun mu?” sorusuna ise Mabel Matiz şöyle cevap verdi: İkisi de olabilir. Kimin şarkısı olsun diye konuşmadık ama “o şarkı, işte bu şarkı” dediğimiz anda yaparız. (O şarkı) Henüz gelmedi ama umarım yakında gelecek”

Mabel Matiz’in açıklamalarından sonra ikilinin birlikte şarkı söyleyeceği haberi büyük yankı uyandırdı. Şimdi müzikseverleri sahnede ya da stüdyoda birlikte görecekleri ânı beklemeye başladı. Son bir ayda önce Zeynep Bastık ardından da Dilhan Şeşen’e verdiği iki bestesi büyük beğeni toplayan Mabel Matiz, müzikal üretimine devam ederken megastar Tarkan cephesinde de yoğun çalışma devam ediyor. Tarkan yedi yıllık bir aranın ardından yeni albümünü bu yaz dinleyiciyle buluşturacak.

Mabel Matiz yazdı Zeynep Bastık söylediMabel Matiz yazdı Zeynep Bastık söyledi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.