Nostalji sevdası bitmiyor: ‘One Three Hill’ de dönüş yolunda

2003-2012 yılları arasında büyük ilgi gören gençlik dizisi One Tree Hill', Netflix ile geri dönüyor. Orijinal oyuncu kadrosundan isimler de projeye dahil oldu. Sophia Bush, Danneel Ackles ve Hilarie Burton dönüşü kesinleşen isimler arasında...

Kültür Sanat 1 Eylül 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Dizinin kadrosunda sırasıyla Sophia Bush, Chad Michael Murray, Hilarie Burton, James Lafferty, and Bethany Joy Lenz yer alıyordu.

2000’lerin başları… Gençlik dizileri belki de hiç olmadığı kadar yükselişte. Onlardan biri de ‘One Three Hill’di.  2003’ten 2012’ye kadar dokuz sezon süren dizi Türkiye’de CNBC-e’de yayınlanıyordu. Oyuncu kadrosunda Chad Michael Murray, James Lafferty, Bethany Joy Lenz, Paul Johansson ve Lee Norris yer aldığı dizi, hayali bir kent olan Tree Hill’de geçiyordu. Üvey kardeşler Lucas ve Nathan’ın, basketbol takımında yaşadıkları, arkadaşlıkları, aileleri ve aşkları anlatıldı sezonlar boyunca.

Ve ‘One Three Hill’ de Hollywood yapımcılarının nostalji sevdasından payını aldı. Dizi geri dönecek. Üstelik Netflix’te geliştirilme aşamasında olduğu ve orijinal oyuncu kadrosundan isimlerin diziye geri döneceği de duyuruldu. Brooke Davis’i canlandıran Sophia Bush, Rachel Gatina’yı oynayan Danneel Ackles ve Peyton Sawyer rolündeki Hilarie Burton’ın projeye baş yapımcılar olarak katılıyor. Variety’nin haberine göre Bush ve Burton’ın yeniden çevrimde rollerini yeniden canlandıracağını, Ackles’ın geri dönmesi içinse görüşmeler devam ediyor.

Orijinal dizinin diğer yıldızlarının da dönüp dönmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Ayrıca dizinin orijinal yaratıcısı Mark Schwahn’ın yeniden çevrimle hiçbir alakası olmayacak. Schwahn, 2017 yılında Burton ve dizinin bazı oyuncuları ve ekibi tarafından dizide çalıştıkları süre boyunca alenen saldırı ve tacizle suçlanmıştı. Grup, podcast’lerinde iddia edilen taciz hakkında uzun uzun konuşmuştu.

Nostalji sevdası ya da bizim büyük çaresizliğimiz!Nostalji sevdası ya da bizim büyük çaresizliğimiz!

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.