Savcı: Kevin Spacey erkekleri avlayan bir zorba

Kevin Spacey hakim karşısında. Londra'daki yargılaması devam eden Oscar ödüllü oyuncu için davanın savcısı Christine Agnew!den suçlamalar geldi. Agnwe, Kevin Spacey'yi "Erkekleri avlayan cinsel bir zorba" olmakla suçladı. Spacey hakkında nihai karar bir ay içinde verilecek.

Kültür Sanat 2 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Kevin Spacey aklandığı an Hollywood yapımlarına geri döneceğini açıkladı.

Kevin Spacey mahkeme karşısında. 28 Haziran’dan itibaren yargılanmaya başlayan Hollywood yıldızı için savcının suçlamaları belli oldu. Cinsel saldırı iddiasına yönelik açılan davada savcı Christine Agnew, ünlü oyuncu için “kişisel sınırlara ya da alana saygı göstermeyen, başkalarını güçsüz ve rahatsız hissettirmekten zevk alan bir adam, cinsel bir zorba” dedi. Savcı Agnew, bu sözleri duruşma salonundaki jüri üyelerine dönüp söyledi.

Kevin Spacey, cinsel saldırı, fiziksel saldırı ve bir kişinin rızası olmadan ilişkiye girmenin de bulunduğu çok sayıda suçla suçlanıyor. Londra’da devam eden mahkeme sürecinde hakkındaki tüm suçlamaları reddeden 63 yaşındaki aktör için mahkeme hapis kararı verebilir. Londra’daki Southwark Crown Court’ta dört hafta boyunca sürecek mahkemede, dokuz erkek ve beş kadından oluşan jüri, sanıkla ilgili kararını verecek.

Kevin Spacey aklanacağından emin

Kevin Spacey, geçen ay verdiği röportajda Londra’daki mahkeme sürecinden aklanacağından emin. İki kez Oscar kazanan aktör, süreç sonunda Hollywood yapımı filmlere de geri döneceğini söyledi. Spacey’nin iddiasına göre, film yapımcıları yeni projelere başlama konusunda mahkemeden çıkacak nihai kararı beklemekte.

Oyuncu Anthony Rapp’in tecavüz suçlamasından yargılanan Kevin Spacey, o davadan aklanmıştı. Ancak ünlü oyuncu Londra’da 2005 ile 2013 yılları arasında gerçekleştiği iddia edilen dört ayrı cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanıyor. Bu süreçte Hollywood yapımlarında rol alamayan oyuncu, Netflix yapımı ‘House of Cards’ dizisinden de kovulmuştu. Üstelik, Oscar ödüllü aktör bu süreçte dizinin yapım şirketine de 31 milyon dolar tazminat ödemişti.

Sosyal medyanın viral şarkısı Makeba'nın hüzünlü hikâyesiSosyal medyanın viral şarkısı Makeba’nın hüzünlü hikâyesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.