Scenes From a Marriage yarından itibaren BluTV’de

Scenes From a Marriage dizisi yarından itibaren BluTV'de. Son yılların en sevilen yapımlarından olan HBO dizisinde başrolleri Jessica Chastain ile Oscar Isaac paylaşıyor. Dizi bir çiftin 20 yıllık çalkantılı hikâyesine odaklanıyor.

Kültür Sanat 27 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Ingmar Bergman’ın başyapıtının dizi versiyonu BluTV’de ekranlara geliyor. Başrollerinde Oscar Isaac ve Jessica Chastain’in yer aldığı ‘Scenes From a Marriage’ yarından itibaren Blu’TV’de. Günümüzün evlilik ilişkilerindeki çalkantılara odaklanan HBO dizisi yayınlandığı 2021 yılından bu yana özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok izlenen yapımlardan biri.

Scenes From a Marriage’a seyircilerden büyük ilgi

Kalp kırıcı bir evlilikten manzaralar taşıyan mini dizi Jüpiter Ödülü’nün yanı sıra Hollywood Eleştirmenler Birliği ödülüne de layık görülmüştü. Hagai Levi’nin yapımcılığını üstlendiği dramada Oscar Isaac ve Jessica Chastein’in performansları büyük beğeni toplamıştı. Aynı okulda tanışan ve 20 yılı aşkın süredir birbirini tanıyan çiftin fırtınalı ilişkisine odaklanan dizi beş bölümden oluşuyor. IMDB verilerine göre dizinin ilk bölümü 7.9 puan alırken sonraki üç bölümü 8.8, 8.2 ve 9.0 puanla izleyici nezdinde büyük beğeni kazandı.

Kate Winslet'ın başrolünde yer aldığı 'The Regime' BluTV'deKate Winslet’ın başrolünde yer aldığı ‘The Regime’ BluTV’de

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.